Zorg&Co zoekt een creatieve accountmanager met een ondernemende mindset

Terug

  Interne collega

Wil jij werken in een sector waar je echt waarde kunt toevoegen? Veel onderweg bent (in je eigen lease auto) en initiatief wordt toegejuicht? Kom dan werken bij Zorg&Co! Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime accountmanager die op pad gaat in de regio’s Brabant, Leiden, Utrecht en/of  Amsterdam.

Wie zijn wij?

Wij zijn coöperatie Zorg&Co en samen met onze medewerkers en leden maken we de zorg in Nederland eerlijker en transparanter. Waarom? Omdat wij vinden dat het beter kan. Want bij Zorg&Co hebben we een passie voor zorg, maar een hekel aan bureaucratie. Daarom hebben we als coöperatie geen primaire winstdoelstelling, en stromen de financiële middelen altijd naar waar het hoort: de zorgprofessional en de cliënt.

Bij Zorg&Co doen we sowieso alles net even anders. Zo geloven we in de kracht van amplitie (googlen mag) en draaien we het het begrip werkgever en werknemer om: jij bepaalt waar en hoe je jouw toegevoegde waarde het beste kunt inzetten voor Zorg&Co en haar leden.

Zorg&Co is sinds 2007 actief in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid- en Noord-Holland. Zo’n 750 zorgprofessionals - a.k.a. onze leden - vinden dagelijks hun opdrachten via ons platform dat wordt gerund door veertig mensen in loondienst (41 met jou erbij!).

 

Creatieve accountmanager met ondernemende mindset

Als accountmanager sta je altijd in dienst van onze leden: de zorgprofessionals. We zijn daarom op zoek naar iemand die:

 • Diverse projecten- en accounts kan managen; 
  In jouw rol heb je dagelijks contact met onze leden. Aan jou de taak om te onderzoeken hoe we meer waarde kunnen toevoegen aan hun werk en leven.
 • Hoe kunnen we onze zorgprofessionals beter ondersteunen zodat zij zich volledig kunnen storten op hun werk? 
  Nieuwe zorgprofessionals aandraagt voor zorginstellingen en thuiszorg cliënten.
  Onze leden werken als flexkracht bij zorginstellingen of als zelfstandige in een wijkteam bij thuiszorg cliënten. Aan jou de verantwoordelijk om samen met onze zorgprofessionals te bepalen welke opdracht of wijkteam het beste bij hen past. 

 • Zelfstandig een partner project kan opzetten
  Zorg&Co werkt samen met De Werkvereniging: een vereniging die de belangen behartigt voor Modern Werkenden. Jij gaat samen met de Werkvereniging de handen uit de mouwen steken en een nieuw project opzetten, meer info volgt! 

 • Een strategisch creatief
  Dat moeten we misschien even uitleggen. Een ‘strategisch creatief’ is iemand die originele marketing uitingen en campagnes bedenkt en ons continu inspireert met de beste ideeën voor de Zorg&Co socials. Bij ons krijg je dan ook bonuspunten als je tijdens werkuren Facebook en insta afstruint op zoek naar originele acties, posts en stories voor de Zorg&Co accounts. Alles wat je bij traditionele bedrijven niet mag wordt bij ons toegejuigd!  

 

Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Elsoo (Zuid-Limburg), maar onze collega’s werken waar ze willen. Zin in collegialiteit? Pak dan je Zorg&Co lease auto en zoek je collega’s (coronaproof) op in een van onze vestigingen. Heb je een afspraak met een zorgprofessional? Deze afspraak maak je waar en wanneer het jou uitkomt. Werk je het beste thuis? Blijf dan vooral in je comfy WFH outfit vanaf de keukentafel werken. 

We werken in ieder geval graag samen met mensen die:

 • Minstens twee keer per dag lachen;
 • Met veel plezier, enthousiasme en ondernemerschap een bijdrage leveren aan de Zorg&Co doelstellingen en projecten van de grond te krijgen;
 • Genieten van structuur aanbrengen in chaos (we doen er alles aan om geen traditioneel bedrijf met allerlei vastgeroeste structuren en routines te worden);
 • Van vrijheid houden én zelf willen bepalen hoe ze iets aanpakken;
 • Creatief zijn en begrijpen hoe social media de communicatie van een organisatie kan versterken;
 • Een zorghart dragen. Iets van ervaring in de zorg is een pré, maar geen vereiste. Alles valt te leren!

Zie jij ons wel zitten? En willen wij jou liever nog vandaag dan morgen leren kennen? Neem dan contact op door te reageren op deze vacature!

Aantal uur: fulltime
Startdatum: per direct 

Email: eva.de.haes@zorgenco.nl

 

 

 Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.

ZORG&CO