Ons verhaal

Samen komen we waar we willen zijn!

Hoe krijg je iets voor elkaar als je verschil wil maken, veranderingen teweeg wil brengen als je zelfstandig ondernemer bent? Juist, dan zoek je gelijkgestemden waarmee je een team vormt! Dat hebben we ook gedaan, want samen bereik je immers meer dan alleen.

Coöperatie Zorg&Co is opgericht in 2006, een vereniging van zzp-ers in Zorg en Welzijn. De coöperatie huurt gespecialiseerde dienstverleners in om te ondersteunen bij ondernemerszaken. Samen strijden voor zorg- en hulpverleners; voor hun passie, werk en inkomen, maar ook voor zorgbehoevenden die de hulp en zorg moeten krijgen die ze verdienen én voor zorginstellingen die wij met flexibele arbeid uit de brand kunnen helpen wanneer de nood het hoogst is.

Wij willen en gaan de zorg veranderen in Nederland! Klinkt dit wat ambitieus en een beetje rebels? Zo zijn wij!

Ons verhaal
Ons verhaal

Hoe het ooit begon

Toen wij in 2006 onze krachten bundelden, waren wij in staat om op creatieve en effectieve wijze de zorgmarkt stap voor stap te veroveren. We begonnen klein in Maastricht en nu, 14 jaar later, is ons werkgebied uitgebreid tot Amsterdam, Nijmegen en alles daartussenin en is het ledenbestand gevuld met ruim 650 zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals.

Dit is uiteraard niet zonder slag of stoot gegaan. Af en toe worden ons wat hindernissen voor de voeten gegooid, maar dit zien wij als een mooie uitdaging om wederom te bewijzen dat een coöperatie van zzp-ers de beste vorm van ondernemen in de zorg is. We zijn trots op wat we samen met onze leden en samenwerkingspartners bereikt hebben, samen komen we wel waar we willen zijn!

ZORG&CO