Blog

Je huis wel verzekeren tegen brand maar je inkomsten niet?

Heb je huis verzekerd tegen brand?

DUH

Bliksem, kortsluiting of je schoonmoeder die een ongelukje maakt met een kaars. Het gebeurt, daarom heb je een backup plan. Het huis fikt af, maar het is goed verzekerd.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
6 min. lezen
  05 mei 2021
Inkomenszekerheid voor zzp’ers? Met dit AOV collectief wel!

Sinds kort bieden we bij Zorg&Co een collectieve AOV aan. Hiermee willen we onze leden een vangnet bieden in geval van uitval, bijvoorbeeld door langdurige ziekte. Het idee achter deze collectieve AOV kwam van Peter Geilen, directeur van Zorg&Co. Als het aan hem ligt zijn ondernemers net zo goed - of misschien zelfs beter - verzekerd dan mensen in loondienst. Daarom zet Zorg&Co met deze collectieve AOV een eerste stap in de goede richting. We interviewden Peter en verwerkten zijn ideëen tot deze blog.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
4 min. lezen
  12 april 2021
Toen Peter geen geld had voor pampers

Na jaren in loondienst bij de Kamer van Koophandel startte Peter zijn eigen bedrijf. Hij was niet tevreden in zijn rol als ambtenaar, dus besloot hij voor zichzelf te beginnen.

Peter begon als zelfstandige met verschillende klussen voor de gemeenten, de culturele sector én hij organiseerde onder andere feesten met DJ Tiesto.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  02 april 2021
Zorg&Co tipt: 3x boeken voor zzp’ers in de zorg

Nu het voorjaar is ingeluid met de eerste mooie dagen, is het tijd om wat vers leesvoer in huis te halen. Want zeg nou zelf, wat is er nu lekkerder dan totaal tot rust komen in de zon mét een heerlijk boek?! Dat heb jij wel verdiend na je lange dagen als zzp’er in de zorg!

Deze maand: 

3 boeken waar elke zelfstandige zorgprofessional enthousiast van wordt.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  01 april 2021
4 vragen en antwoorden over de collectieve AOV voor Zorg&Co leden

Als zelfstandige zorgprofessional ben je continu bezig met het zorgen voor anderen. Maar zorg je ook goed voor jezelf? Ook jij als zorg zzp’er kunt ziek worden en voor een korte of langere periode uitvallen. Als ondernemer werkt dit anders dan in loondienst. Je dient zelf een AOV, oftewel een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Maar hoe werkt dit allemaal? Is een AOV verplicht? Hoeveel kost het en hoe vraag je het aan?

We beantwoorden al je AOV vragen in deze blog. Maar eerst vertellen we je over de nieuwe, collectieve AOV van Zorg&Co

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
3 min. lezen
  22 maart 2021

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

ZORG&CO