Blog

Zorg&Co tipt: 3 must-see films voor zzp’ers in de zorg

In je zzp zorg carrière werk je ontzettend hard. Tijd voor jezelf nemen tijdens je diensten door is dan ook essentieel. Bij Zorg&Co verzamelen we daarom maandelijks drie dingen die jou helpen om direct in de relax modus te komen! 

Deze maand: 3 must-see films voor elke zelfstandige zorgprofessional.

 

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  15 februari 2021
Een kijkje in de zzp zorg carrière van: Charaf

Als zzp’er in de zorg weet je zelf maar al te goed hoe je eigen carrière verloopt, maar weet je ook hoe dat bij andere zzp’ers zit? In deze nieuwe blogserie vragen we de Zorg&Co leden de oren van het hoofd en geven we jou een kijkje in de keuken van je zzp collega. Deze week: zzp’er Charaf, geïnterviewd door Zorg&Co’er Hurija-Kyra.

 

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
3 min. lezen
  10 februari 2021
Zorginstelling versus thuiszorg: wat is het verschil voor zzp’ers?

Als zzp’er in de zorg kun je in opdracht werken voor een zorginstelling of in de thuiszorg. Alhoewel de focus bij beiden hetzelfde is - het verlenen van zorg - komen ze in de praktijk toch niet volledig op hetzelfde neer. Natuurlijk zijn er meer overeenkomsten dan alleen het verlenen van zorg (daar komen we zo op!), maar er zijn ook zeker verschillen. In deze blog lichten we de verschillen én overeenkomsten uit zodat jij kan beslissen welke vorm van zorg verlenen het beste bij jou past!

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
5 min. lezen
  03 februari 2021
Zo ervaren zzp’ers de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’

Elke laatste dinsdag van januari is het ‘De dag van werkplezier in de zorg’. Een belangrijk moment voor reflectie. Zorg&Co’s Eva belde daarom met twee leden om te vragen hoe zij stilstaan bij deze dag. Heeft het afgelopen coronajaar invloed gehad op hun werkplezier in de zorg? En ervaren zij meer plezier als zelfstandige zorgprofessional dan hun ‘collega’s’ in loondienst? Je leest het allemaal in deze blog!

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
5 min. lezen
  25 januari 2021
Zorg&Co tipt: 3x kijk, lees en luistertips voor zorg zzp’ers

Zo, je dienst zit erop! Nu is het tijd om naar huis te gaan, jezelf op de bank te nestelen en compleet tot rust te komen. Vind je dat laatste punt nog niet zo makkelijk? Daar gaan we je bij helpen! In deze nieuwe, maandelijkse blogserie verzamelen we telkens drie items die jou helpen om direct in de relax modus te komen. Deze maand: een boek, podcast en online magazine.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  19 januari 2021

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

ZORG&CO