Blog

Dag van de Zelfstandige Zorgprofessional in Zorg&Welzijn 2024

Zorg&Co heeft vorig jaar de 'Dag van de Zelfstandige Professional in Zorg en Welzijn' geïntroduceerd. De eerste editie, een familiedag in de tuin van Residentie Maaslandburcht, was een succes! Dit jaar willen we deze dag ter ere van alle zelfstandige professionals in de zorgsector wederom vieren. Daarom organiseren we weer een gezellige middag voor onze leden, waarbij partner en kinderen ook welkom zijn. 

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
minder dan 1 minuut
  22 maart 2024
Roy Hulst; de weg naar zzp-en

Mijn naam is Roy, en sinds enkele maanden ben ik werkzaam als zzp’er via Zorg & Co. In mijn carrière ben ik veelal actief geweest in de welzijnssector. Enkele jaren geleden nam mijn loopbaan een wending toen ik mijn droom najoeg om een eigen horecazaak te beginnen. Toch trok de welzijnssector mij weer terug, maar nu als zzp’er! Ik kan oprecht zeggen dat het een beslissing was waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
1 min. lezen
  23 februari 2024
Wie zorgt er voor jou?

In de zorg draait alles om geven, maar vergeet niet dat zelfzorg de sleutel is tot effectieve zorg.
Samen verkennen we manieren om stress en  burnout voor te blijven, zodat je jouw roeping met passie en energie kunt blijven vervullen. Het is tijd om te investeren in je eigen welzijn, zodat je anderen nog beter kunt helpen. Praktijk Lichaamstaal is er om je hierin te ondersteunen.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  09 februari 2024
De wetswijzigingen, maar dan duidelijk 

Misschien heb je het al voorbij horen of zien komen: de eventuele aanstaande wetswijzigingen voor zzp’ers. Ingewikkeld en vaag allemaal? Dat vonden wij ook. Daarom gaan wij het je onderstaand kort en simpel uitleggen. Zo ben jij binnen een paar minuten helemaal op de hoogte! Alvast een spoiler: je hoeft je als zzp’er van Zorg & Co nergens zorgen om te maken. Houd bij het lezen ook in het achterhoofd dat het nog maar zeer de vraag is of al deze wetswijzigingen daadwerkelijk worden doorgevoerd.  

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
3 min. lezen
  15 december 2023
Andy Krooswijk: Zzp'er en Werkgeluk in de Zorg met Zorg&Co

Ontdek het verhaal van Andy Krooswijk, een gepassioneerde zzp'er in de zorg die zijn werkgeluk heeft gevonden bij Zorg&Co. 

Andy Krooswijk

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
minder dan 1 minuut
  29 september 2023

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

ZORG&CO