Blog

Dag van het laatste afscheid: alles over werken in de palliatieve zorg

Vandaag, 1 juni, is het de Dag van het laatste afscheid. Een pittige, maar ook zeker een mooie dag. Het is een dag waarop nabestaanden stil staan bij hun verlies en hun herinneringen over de overledenen delen. Maar hoe zit het met de mensen die de overledenen tot het laatste moment hebben verzorgd? 

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
5 min. lezen
  01 juni 2021
Je huis wel verzekeren tegen brand maar je inkomsten niet?

Heb je huis verzekerd tegen brand?

DUH

Bliksem, kortsluiting of je schoonmoeder die een ongelukje maakt met een kaars. Het gebeurt, daarom heb je een backup plan. Het huis fikt af, maar het is goed verzekerd.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
6 min. lezen
  05 mei 2021
Inkomenszekerheid voor zzp’ers? Met dit AOV collectief wel!

Sinds kort bieden we bij Zorg&Co een collectieve AOV aan. Hiermee willen we onze leden een vangnet bieden in geval van uitval, bijvoorbeeld door langdurige ziekte. Het idee achter deze collectieve AOV kwam van Peter Geilen, directeur van Zorg&Co. Als het aan hem ligt zijn ondernemers net zo goed - of misschien zelfs beter - verzekerd dan mensen in loondienst. Daarom zet Zorg&Co met deze collectieve AOV een eerste stap in de goede richting. We interviewden Peter en verwerkten zijn ideëen tot deze blog.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
4 min. lezen
  12 april 2021
Toen Peter geen geld had voor pampers

Na jaren in loondienst bij de Kamer van Koophandel startte Peter zijn eigen bedrijf. Hij was niet tevreden in zijn rol als ambtenaar, dus besloot hij voor zichzelf te beginnen.

Peter begon als zelfstandige met verschillende klussen voor de gemeenten, de culturele sector én hij organiseerde onder andere feesten met DJ Tiesto.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  02 april 2021
Zorg&Co tipt: 3x boeken voor zzp’ers in de zorg

Nu het voorjaar is ingeluid met de eerste mooie dagen, is het tijd om wat vers leesvoer in huis te halen. Want zeg nou zelf, wat is er nu lekkerder dan totaal tot rust komen in de zon mét een heerlijk boek?! Dat heb jij wel verdiend na je lange dagen als zzp’er in de zorg!

Deze maand: 

3 boeken waar elke zelfstandige zorgprofessional enthousiast van wordt.

Lees volledige artikel +
Deel dit artikel
2 min. lezen
  01 april 2021

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

ZORG&CO