Dag van de Zelfstandige Professional in Zorg en Welzijn

Zaterdag 10 juni 2023!

Zorg&Co heeft de ‘Dag van de Zelfstandige Professional in Zorg en Welzijn’ in het leven geroepen! Een dag, jaarlijks op 10 juni, waarop aandacht wordt besteed aan alle zelfstandige professionals die, dag in dag uit, actief zijn binnen de zorg- en welzijnssector. Deze dag willen dat heel Nederland de zzp-er in zorg en welzijn uitgebreid in het zonnetje zet.

Waarom doen wij dit? Simpel: om onze waardering te uiten en respect te tonen. Maar ook omdat wij meer aandacht willen vragen voor het belang en toegevoegde waarde van de inzet van de zzp’er in zorg en welzijn. Want met een zorgsector die al langzaam maar zeker bezwijkt door een stijgende zorgvraag, kunnen we niet zonder de zorg zzp’er en diens kwaliteiten. Respect dus, en dat is dan ook precies waar deze dag om gaat: respect voor de ondernemer die het toch maar allemaal doet. 

10 juni bbq

Deze dag willen dat heel Nederland de zzp-er in zorg en welzijn uitgebreid in het zonnetje zet. Als Zorg&Co focussen wij natuurlijk op onze leden!

Voor de eerste editie hebben wij een gezellige familiedag voor alle leden van Zorg&Co! Alle leden waren met hun hele gezin uitgenodigd voor een gezellige middag in de mooie tuin van Residentie Maaslandburcht in Roosteren. Wij zorgden voor een heerlijke BBQ, activiteiten voor jong en oud en vooral veel gezelligheid! Het was een geslaagde dag. Op naar 10 juni 2024!

Zet jij 10 juni ook de Zelfstandige Professional in Zorg en Welzijn in het zonnetje? Of wil je iets delen op social media? Gebruik dan #DagvdZelfstandigeProfessinalZorgWelzijn

ZORG&CO