Cliënt

Ik heb zorg nodig

Geholpen worden

Goede zorg en persoonlijke aandacht. Gewoon bij u thuis.

Verzorgingstehuizen zijn voor oude mensen! Daar hoort u nog niet bij toch? Blijf maar lekker thuis wonen, wij komen wel naar u toe! We begrijpen als geen ander dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wil blijven wonen, ook al kunt u wel wat hulp en/of zorg gebruiken. Goede zorg, persoonlijke aandacht en maatwerk, het is allemaal niet zo vanzelfsprekend meer, maar wel o zo belangrijk. Al die vervelende bezuinigingen en regeltjes, Cooperatie Zorg&Co legt zich daar niet bij neer. Wij weten dat het anders kan! Wij hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft en verdient. 

Zorg&Co bij u in de buurt

Hoe doen wij dit?

Wij maken goede en betaalbare zorg mogelijk en zorgen ervoor dat u geen nummer in een grote instelling wordt. U krijgt hulp, zorg en begeleiding van de leukste en beste zorgverleners, gewoon bij u thuis. De zorgverleners die bij u thuis komen, zijn zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals (zzp-ers) die zich hebben verenigd in een coöperatie: Zorg&Co. Deze zzp-ers vormen samen zelfsturende thuiszorgteams, de coöperatie ondersteunt ze bij het ondernemen en waarborgt de kwaliteit van de zorg.

Geholpen worden door Zorg&Co
Geholpen worden door Zorg&Co

Betrouw- en betaalbare zorg op maat

De zelfstandige zorgprofessionals aangesloten bij Zorg&Co, leveren alle vormen van thuiszorg. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor ons erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt zorg op uw wensen en behoeften afgestemd, door de zorgverlener van uw eigen keuze.

Vergoeding van zorgverzekeraar of gemeente

Het mooiste is: deze persoonlijke, flexibele zorg op maat wordt gewoon vergoed vanuit uw zorgverzekering of door de Gemeente! Bij Zorg&Co aangesloten wijkteams kunnen alle soorten zorg leveren én zolang deze geïndiceerd is, zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. Is er geen indicatie en ook geen indicatie mogelijk, dan zijn er verschillende opties waardoor wij u toch van de nodige zorg kunnen voorzien.

Direct zorg aanvragen

Geholpen worden door Zorg&Co
ZORG&CO