De voordelen van zelfstandigheid, de zekerheid van samenwerken

Zorg&Co regelt het voor je!

Guts, Grip and Glory

Bij Zorg & Co weten we als geen ander wat het inhoudt om als zelfstandige zorgprofessional aan de slag te gaan. Het vereist guts en grip om in al je glory uit te blinken in wat je het liefst doet: het verlenen van zorg. 

Om je hierbij te ondersteunen staan wij als zorgcoöperatie in dienst van jou. Terwijl jij je focust op het verlenen van zorg, nemen wij alle ondernemerszaken uit handen. Ondertussen blijf jij de baas over je eigen agenda en vertel je ons met welke opdrachten je deze wilt vullen. 

 Samen met de andere leden bepaal je de koers en het beleid van de coöperatie. En omdat Zorg & Co geen winstdoelstelling heeft, stromen de financiële middelen altijd naar waar het hoort: de zorgprofessional en de cliënt.  Zo creëren we voordelen voor iedereen, maar maatwerk voor jou alleen.

1

GUTS

Aan de slag als zzp’er in de zorg? Dat vereist guts. Daarom staan wij als zorgcoöperatie in dienst van jou.

 

 • Focus op zorg
  Terwijl jij je focust op het verlenen van zorg, nemen wij alle ondernemerszaken uit handen. 
 • Geen administratieve rompslomp
  De coöperatie zorgt ervoor dat jij als ondernemer voldoet aan alle wet- en regelgeving. Zo regelen wij je administratie, facturatie, agendabeheer/planning en verzekeringen. Bovendien adviseren en ondersteunen we je op het gebied van pensioenregelingen, juridische vraagstukken, hypotheek, mobiliteit en genieten we als coöperatie van diverse inkoopvoordelen.
 • Zoeken naar opdrachten en tariefonderhandelingen zijn verleden tijd
  Geen fan van acquireren en krijg je het Spaans benauwd van onderhandelen over je uurtarieven? Geen probleem, wij zorgen voor genoeg opdrachten en altijd tegen een maximale tariefgarantie. 
2

GRIP 

Jij hebt grip over hoe je te werk wilt gaan. Jij bent de baas over je eigen agenda. 

 • Altijd genoeg opdrachten en een maximale tariefgarantie
  Jij geeft aan welke opdrachten bij jouw skills en interesses passen. Wij regelen het. 
 • Transparant
  Als zelfstandige zorgprofessional bij Zorg & Co ben je voor 100% van je tijd facturabel. Voor de 15% regelt de coöperatie al jouw opdrachten en ondernemerszaken. Dit is haalbaar, omdat coöperatie Zorg&Co geen winstdoelstelling heeft. Hebben we geld over? Dan verdelen we dit onder de leden.
 • Neem het heft in eigen handen
  Als lid van de coöperatie bepaal je samen met de andere leden het beleid en de koers van de Zorg & Co. Zo kunnen we gezamenlijk de zorg in Nederland verbeteren.

 

 

 

3

GLORY

Zorg & Co regelt al je ondernemers-zaken, zo kun jij je in al je glorie storten op je passie: het verlenen van zorg

 • Doe waar je goed in bent
  Ben jij op je best in een team? Of wil je graag een nieuwe woonzorglocatie opzetten? Ga ervoor! Bij Zorg & Co zijn we gek op initiatiefrijke mensen.
 • Blijf jezelf ontwikkelen
  Als zzp’er is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we bij de Zorg & Co Academie diverse online en/of fysieke learnings aan, zoals bijscholingen, volledige opleidingen, intervisies en werkbegeleiding. 
 • Zelfstandig, maar nooit alleen
  Als lid van de coöperatie ervaar je de voordelen van zelfstandigheid en de zekerheid van samenwerken. Want Zorg & Co is een steun in de rug en een vangnet om op terug te vallen.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Zorg&Co en wat de coöperatie voor jou kan betekenen? Je mag ons altijd bellen of mailen, maar nog gezelliger vinden we het als je langskomt voor een kopje koffie en een vrijblijvende kennismaking!

Direct afspraak inplannen

Jij kiest waar je wil werken!

Bij een zorg- of welzijnsinstelling

Bekijk

Ambulant in je eigen team

Bekijk

Zorg&Co

Onze expertises

Meer over ons
Goed verzekerd

Als lid van Zorg & Co ben je gegarandeerd van inkomen, ook wanneer het tegenzit. Zo vangt de coöperatie je op bij arbeidsongeschiktheid of ziekte, zoeken we een beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit, en helpen we je bij het uitzoeken van de beste en meest betaalbare verzekeringen. Download hier onze brochure ‘verzekeringen’.

Administratieve organisatie

Zelfstandig ondernemer zijn in de zorg is fantastisch, maar administratieve rompslomp niet. Wij nemen dit graag van je over en regelen al jouw financiële en fiscale zaken. Van facturatie tot declaratie, van jaarstukken tot aangiftes Inkomstenbelasting én fiscaal advies. Jouw hele administratie is altijd online inzichtelijk voor jou. Download hier de brochure 'Je eigen boekhouder'

De beste jobs

Op basis van je voorkeuren en beschikbaarheid leggen we alleen de opdrachten voor die het beste bij je passen. Dit kan in opdracht van een zorg- of welzijnsinstelling zijn, of bij je eigen ambulante cliënten. Kies zelf waar, wanneer en tegen welk tarief je werkt. Jij bent de baas! Bekijk hier een aantal van onze openstaande diensten.

Zorg&Co Academie

Het is heel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als zzp'er wil je altijd kunnen aantonen dat je bevoegd en bekwaam bent. De Zorg & Co Academie biedt bijscholingen, zowel e-learning als praktijk en toetsing, volledige opleidingen, intervisies, werkbegeleiding, events en ook e-health hulpmiddelen. Allemaal vanuit de behoefte van de zzp'er en zijn/haar opdrachtgever. Ga naar de pagina van de Zorg&Co Academie.

 

Overige ledenvoordelen

Zorg&Co biedt volledige service aan haar leden, dit houdt ook in dat wij faciliteren in:

 • Winstdeling
 • Gratis automatisering
 • Leasemogelijkheden
 • Deelname in zorgprojecten zoals Woonzorglocaties
 • Gratis Klachten- en geschillencommissie
 • Gratis rechtsbijstand zakelijke geschillen
 • Collectieve korting op sportabonnementen
 • Contracten met Gemeenten, Zorgkantoren en Zorgverzekeraars, waardoor we opdrachten vanuit alle financieringsvormen kunnen aannemen
ZORG&CO