Organisatie

Over Zorg&Co

Zorg&Co is een coöperatie. Dit betekent dat de leden, de zzp’ers, met zijn allen eigenaar zijn van deze coöperatie. Leden hebben hun eigen zelfstandige onderneming, maar zijn coöperatief verenigd in een grotere organisatie. Dit maakt dat ze als zelfstandige toch sterk staan in een grote markt. Vanuit Zorg&Co wordt bottom-up gewerkt vanuit netwerken en gemeenschappen. De coöperatie is in staat in de veranderende omgevingen snel te anticiperen.

Zorg&Co wil een pionier in de zorgsector zijn, mogelijkheden zien en kansen grijpen. Daarnaast willen we veelzijdige service bieden met aandacht voor het individu en oog voor het grote geheel. Wij zijn zowel steun in de rug als een vangnet voor al onze leden. 

Zorg&Co heeft vestigingen in Elsloo, Venlo, Velp en Amsterdam. Op deze kantoren zijn dienstverleners, de medewerkers van Plaza Diensten en ADZ BV., werkzaam. Dit zijn zelfstandige bedrijven die een contract sluiten met de coöperatie. In de figuur hiernaast een overzicht van deze partijen.

Bestuur & Klachtencommissie

Het bestuur wordt gevormd door leden van de coöperatie. Zij vergaderen regelmatig samen over de voortgang, ontwikkeling en bewaken de kwaliteit van de dienstverlening. Tweemaal per jaar is er een Algemene Ledenvergadering waar alle leden voor uitgenodigd zijn, belangrijke zaken besproken worden en beslissingen genomen worden.

Daarnaast is er een vertrouwenspersoon die klaar staat voor alle leden.

Leden van Zorg&Co zijn automatisch aangesloten bij de Klachtencommissie van de coöperatie en bij de geschillencommissie: de Geschillencommissie Zorg Algemeen

Dienstverleners

  • Plaza Diensten draagt zorg voor alle commerciële diensten
  • ADZ BV. verzorgt de financiële dienstverlening; de administratie en facturatie
  • Plaza Financiële Diensten geeft fiscaal advies en kan de Inkomstenbelasting verzorgen voor leden
  • Heuts Asurantiën is de samenwerkingspartner in verzekeringen
  • BD Lease én DoDrive zijn uitvoerder van het leaseplan voor leden van Zorg&Co
  • Zorg&Co Academie faciliteert in opleidingen en bijscholingen
  • Automatisering: match- en planningssysteem (Match-It), Zorg&Co app 

ZORG&CO