Zzp-er in de particuliere thuiszorg of ambulante begeleiding

Vorm samen een wijkteam

Wijkzorg

Ambulante begeleiding of thuiszorg

Wil jij echt het verschil maken voor je cliënten en staat persoonlijke aandacht en tijd nemen voor je cliënten voorop? Ben jij een echte ondernemer en organiseer jij het liefst in een klein teamverband de zorg rondom jouw eigen cliënt? Dan pas jij perfect in een zorgteam!

Je kunt werken in de particuliere thuiszorg of ambulante begeleiding als hoofdaannemer. Dan organiseer je, samen met jouw wijkteam, zelfstandig de zorg rondom de cliënt. Je hebt rechtstreeks een overeenkomst met de zorgvrager. Zorg&Co zorgt voor de benodigde ondersteuning en declareert namens jou de uren, maar jij ben samen met je team verantwoordelijk.

Wil je weten welke teams er al zijn? Kijk dan op de pagina's van onze thuiszorg- en ambulante teams!

Meedoen bij een thuiszorgteam

Vergoedingen

Zelfstandige wijkteams aangesloten bij Zorg&Co kunnen alle soorten zorg leveren.

  • Zorgverzekeraar (Zvw): PGB of Zorg in Natura (ZiN)
  • Zorgkantoor (Wlz): PGB of Zorg in Natura (ZiN)
  • Gemeente (WMO): PGB
  • Particulier: Heeft de cliënt meer zorg nodig dan geïndiceerd, dan kan er bij ons extra zorg ingekocht worden

CAZZ/Zorg&Co

Om het leveren (en declareren!) van particuliere thuiszorg, voor jou en je collega zzp-ers, te kunnen faciliteren heeft Zorg&Co de thuiszorginstelling CAZZ (Cooperatie Ambulante Zelfstandige Zorg- en Hulpverleners) opgericht. Leden van Coöperatie Zorg&Co kunnen te allen tijde gebruik maken van de diensten van CAZZ en door aansluiting ook rechtstreeks contracteren met cliënten. Hier hoort ook een cliëntenraad, een klachtenreglement, een privacyreglement, en een aansluiting bij een geschillencommissie (WKKGZ-proof!), bij en er wordt gewerkt volgens een kwaliteitssysteem. Om verwarring te voorkomen handelt CAZZ onder de naam Zorg&Co.

Meedoen bij een thuiszorgteam
ZORG&CO