Andy Krooswijk: Zzp'er en Werkgeluk in de Zorg met Zorg&Co

 Terug

Ontdek het verhaal van Andy Krooswijk, een gepassioneerde zzp'er in de zorg die zijn werkgeluk heeft gevonden bij Zorg&Co. 

Andy Krooswijk

Ik ben Andy Krooswijk, sinds 1 maart 2023 werkzaam als zzp'er, met nu ongeveer 6 maanden ervaring. Mijn keuze voor zelfstandig ondernemerschap draaide om de vrijheid van mijn eigen planning. Tijdens mijn oriëntatieperiode adviseerde een vriend mij over Zorg&Co, waar ik me uiteindelijk als lid bij heb aangesloten. Het gemak van volledige ontzorging, met name op administratief gebied, stelt me in staat om te focussen op werk waar ik van houd en waar ik goed in ben.

Op dit moment ben ik zeer tevreden met mijn werk als zzp'er. Mijn ultieme werkgeluk bereik ik wanneer ik word erkend als volwaardig teamlid, niet enkel als zzp'er. Het bezoeken van diverse werkplekken draagt bij aan mijn werkgeluk. Mijn droom is uiteindelijk te werken in de verslavingszorg.

Deel dit artikel
minder dan 1 minuut       29 september 2023
ZORG&CO