Wie zorgt er voor jou?

 Terug

In de zorg draait alles om geven, maar vergeet niet dat zelfzorg de sleutel is tot effectieve zorg.
Samen verkennen we manieren om stress en  burnout voor te blijven, zodat je jouw roeping met passie en energie kunt blijven vervullen. Het is tijd om te investeren in je eigen welzijn, zodat je anderen nog beter kunt helpen. Praktijk Lichaamstaal is er om je hierin te ondersteunen.

Het is tegenwoordig niet ongewoon dat je met je hoofd al ver vooruitloopt op het huidige moment. Je plant, maakt afspraken, bent onderweg en vertoeft in afwisselende omgevingen. Een goede indeling van de dag, om al deze afspraken te realiseren, is hierbij een vereiste. 

Terwijl je zo bezig bent, merk je toch wel op dat jij je soms niet zo prettig voelt. Het kan zijn dat je een fysieke klacht ervaart, die naar verloop van tijd irritant wordt. Of je komt tot de conclusie dat je niet zo lekker in je vel zit. Misschien pieker je meer dan je zou willen, of maak jij je zorgen. Dergelijke waarnemingen zijn duidelijke signalen dat je lichaam niet in balans is.

In praktijk Lichaamstaal gaan we aan de slag met hetgeen je bezighoudt. Want ergens voel je ruimte voor verbetering en wil je iets veranderen.

We brengen het lichaam weer in balans met behulp van oefeningen en technieken, zodat je lichaam weer optimaal functioneert. Bovendien geven we aandacht aan verschillende vormen van ontspanning, die je ten aller tijden kan uitvoeren, op elk gewenst moment van de dag.

Met wie ga je kennis maken:
 
Mijn naam is Pauline. Zo lang als dat ik me kan herinneren, vind ik mensen inspirerend. Ik ben dan ook graag in gesprek. Ik luister aandachtig naar het verhaal dat de ander verteld. Tijdens een gesprek leg ik verbanden tussen hetgeen ik hoor, zie en de taal die het lichaam spreekt. Met opgedane kennis en een gedreven passie voor gezondheid, geeft ik vorm aan mijn eigen praktijk:
 
Bewustwording stelt je in staat om gerichte acties te ondernemen, waardoor jij evenwichtig en vitaal voelt. Het schenken van tijd en aandacht aan zelfzorg voedt jouw lichaam en geeft je de kracht om in balans te blijven, zelfs op de meest uitdagende momenten.  

Praktijk Lichaamstaal is gelegen in het prachtige Zuid- Limburgse dorp Eckelrade.

Pauline Jeurissen

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar:

www.praktijklichaamstaal.nl of Instagram

Hartelijke groet,

Pauline Jeurissen

Deel dit artikel
2 min. lezen       09 februari 2024
ZORG&CO