Opstarten woonzorglocatie

Terug

  Zzp of loondienst   Zorgprofessional

Ben jij een pionier in de zorg en wil jij werken op een prachtige nieuwe woonzorg locatie in een Roosteren? En doe je dit het liefste in teamverband met andere zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf april / mei 2022 trekken de eerste senioren met zorgvraag in in onze kersverse woonzorglocatie Residentie Maesland Burcht. In de visie én werkwijze van Zorg&Co delen bewoners van het gebouw onderdelen van de accommodatie met andere dorpsbewoners. Naast wonen moet er ook geleerd (praktijkplaatsen) en gewerkt (flexwerkplekken) kunnen worden, en ruimte zijn voor horeca, kunst en cultuur. In elke woonzorglocatie komt er zo sociale cohesie, in gezamenlijkheid uitgevoerd, op een unieke wijze tot stand.  Door de levendigheid in het gebouw en haar omgeving wordt eenzaamheid bestreden; is er meer ruimte voor zingeving; aandacht voor positieve gezondheid en welzijnsaspecten en dientengevolge op termijn een lagere zorgvraag. Kortom, gezond leven voor meerdere doelgroepen in de samenleving.

 

Wat bieden wij?

Een prachtige nieuwe werklocatie Residentie Maesland Burcht waarin jij als zorgprofessional deel uitmaakt van het startende team. Een geweldige werksfeer waarbij we met Zorg&Co professionals pionieren om de zorg zo goed mogelijk te regelen voor de nieuwe bewoners. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, want alles moet nog opgezet worden. We zijn alles behalve een gestroomlijnde instelling inclusief alle bureaucratische facetten. Tussen de 16 en 40 uur werk per week/ minder is bespreekbaar (Liever in loondienst? Cao Verpleeg-, verzorgingshuizen & Thuiszorg).

Wat heeft de cooperatie Zorg&Co jou te bieden?

Om graag te werken zijn aspecten als flexibiliteit, een goede balans tussen werk en privé, hogere netto arbeidsbeloning, carrière - en zelfontplooiing van groot belang. Als zorgverleners bij Zorg&Co heb je de regie over deze aspecten in je leven. Als zelfstandigen, verenigd in een coöperatie, vind je de ondersteuning en kennis die je nodig hebt bij onze medewerkers. Kortom, we ondersteunen je bij:

 • Het regelen van standaard ondernemerszaken;
 • Ondersteuning bij de start als zzp’er;
 • Planning en opdrachtenwerving;
 • Je eigen boekhouder, ook voor je opdrachten buiten Zorg&Co (ja, echt!);
 • Juridische bijstand;
 • Opleidingen;
 • Verzekeringen (BA, AOV, broodfonds)
 • Noodzakelijke certificeringen, controleerbaar portfolio;
 • Automatisering;
 • Mobiliteit;

 

Jij bent...

 • In het bezit van een verzorgende IG, helpende en/of Verpleegkundige (4 of 5) diploma;
 • In staat om per client te kijken wat voor zorg nodig is. Komt een client nauwelijks buiten omdat het een boekenworm is? Praat met de client over boeken. Komt een client graag buiten om door de prachtige tuin een wandeling te maken? Speel in op deze behoefte.
 • Ondernemend. Niets is gestroomlijnd in de nieuwe woonzorglocatie, waar een bepaalde charme uit voortvloeit. Je dient ondernemend te zijn om dit met ons tot een succes te maken!

 Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO