Verzorgende 3IG Intramuraal omgeving Eindhoven

Terug

  Parttime zzp   Intramurale ouderenzorg   Verzorgende 3IG

Ben jij een persoon die van uitdaging houdt? Voel jij je thuis in een leefmilieu waarin de bewoners met een complexe zorgvraag centraal staan? Geniet jij ervan om, samen met jouw team, te bouwen aan een warm, veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners? En ga jij graag het gesprek aan met de cliënt, familieleden en mantelzorger(s)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Naast het verlenen van de dagelijkse zorg aan onze bewoners, voer je verschillende handelingen uit. Deze handelingen variëren van verzorging, begeleiding, verpleging en dagbesteding aan ouderen of mensen die zorg nodig hebben. Je coördineert de dagelijkse zorgmomenten en stelt zorgleefplannen op. Jij weet als verzorgende 3-IG precies hoe je een professionele en toch warme band op kunt bouwen met onze bewoners. Je stimuleert de bewoners in het bevorderen van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Daarnaast neem je deel aan overleggen en werk je samen met verschillende disciplines.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent zzp'er (nog niet? Geen probleem! Wij helpen je op weg);
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende 3IG;
Je bent ondernemend, en bent enthousiast;
Je bent zelfstandig en geniet ervan om verder te gaan dan enkel de gevraagde handelingen uit te voeren!
 

En nu?
Nieuwsgierig geworden n.a.v. bovenstaande? Of weet je zeker dat dit wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek bij Zorg&Co door te reageren op deze opdracht!

Of neem direct contact op met Michael Visser
michaelvisser@zorgenco.nl

06-34308687Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO