Welzijnswerker Woonzorglocatie Roermond

Terug

  Zelfstandig   Welzijnswerker

Wij zijn op zoek naar welzijnswerkers die het een uitdaging vinden om voor onze bewoners een passend aanbod aan activiteiten te ontwikkelen, gericht op hun wensen en behoeften! Kom jij als welzijnswerker ons team versterken op onze woonzorglocatie in Roermond?

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn zorg je voor een zinvolle daginvulling voor onze cliënten. Het is hiervoor de bedoeling de cliënten zo goed mogelijk te leren kennen, zodat je kunt achterhalen waar wensen en behoeften liggen. Vervolgens draag jij zorg voor de invulling van deze wensen, zowel op individuele basis, maar ook in groepsactiviteiten. 

Je legt verbinding met collega’s in de woonzorglocatie en externe aanbieders bij het ontwikkelen, organiseren en voorbereiden van activiteiten. Tijdens de uitvoering begeleid je bewoners, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en heb je daarbij ook een signaalfunctie. Je schakelt tijdig met collega’s en familie zodat de bewoners optimale zorg kunnen ontvangen. Het welzijn van de bewoners is jouw zorg.

Wij zijn op zoek naar welzijnswerkers voor onze woonzorglocaties in Roermond (Hof van Schöndeln) en Roosteren (Residentie Maesland Burcht).  

Wat vragen wij precies van jou?  

Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4. 

  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. 
  • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega's. 
  • Je bent flexibel, initiatiefrijk en servicegericht. 

Deze functie is op basis van zzp. Ben je nog geen zelfstandig ondernemer? Geen probleem! Wij ondersteunen jou als je zzp-er wil worden.Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO