Zorgprofessionals v.a. niv 2 voor woonzorglocatie Roosteren

Terug

  Zelfstandig

In Roosteren openen wij in augustus onze nieuwe woonzorglocatie, waar we zorg leveren aan bewoners met een zorgindicatie. Bewoners wonen er zelfstandig en wij bieden ondersteuning daar waar nodig is. Hiervoor zijn we op zoek naar professionals die hun kennis, kunde en ervaring in dienst willen stellen voor onze bewoners vanaf niveau 2+, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 en 5.

Voor onze unieke landelijk gelegen locatie Residentie Maesland Burcht in Roosteren, het smalste stukje Nederland, zijn we nog op zoek naar enthousiaste collega’s, die samen met onze bewoners het leven leuk weten te maken. In Roosteren openen wij in augustus onze nieuwe locatie, waar we zorg leveren aan bewoners met een zorgindicatie. Bewoners wonen er zelfstandig en wij bieden ondersteuning daar waar nodig is.

Hiervoor zijn we op zoek naar professionals die hun kennis, kunde en ervaring in dienst willen stellen voor onze bewoners vanaf niveau 2+, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 en 5. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouw/gastheer die in het restaurant zorgt dat de bewoners terecht kunnen voor een lekkere maaltijd, kopje koffie/thee of een gezellig middag/avond.

Ben jij de flexibele, enthousiaste, zelfstandige, collega die op zoek is naar een leuke uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO