Thuiszorg Leudal

Terug

  Parttime zzp   Thuiszorg    Verpleegkundige (MBO/HBO) of verzorgende IG

In teamverband thuiszorg verlenen aan cliënten die op zichzelf zijn aangewezen.

Hey zelfstandige zorgprofessional, wil jij graag thuiszorg verlenen aan cliënten die op zichzelf zijn aangewezen? Ben jij ondernemend, en doe je dit het liefste in teamverband met andere zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie
Omgeving Leudal

Wat kun je verwachten?

  • Vrijheid! Wanneer je werkt stem je af op je eigen agenda, die van je team en met je client. Want als zzp’ers bij Zorg&Co ben je zelf de baas over je agenda.
  • Werken in een hecht en kleinschalig zelfsturend thuiszorg team, of richt zelf een team op! Zorg&Co ondersteunt je volledig bij het opstarten, met de administratieve taken, voldoende werk en op juridisch vlak.
  • Complexe vraagstukken die vragen om creatieve oplossingen. Even sparren of extra hulp nodig? Zorg & Co staat altijd voor je klaar.Wie zijn wij?

Wij zijn coöperatie Zorg & Co en samen met onze leden maken we de zorg in Nederland eerlijker en transparanter. Waarom? Omdat wij vinden dat het beter kan. Want bij Zorg & Co hebben we een passie voor zorg, maar een hekel aan bureaucratie. Daarom staan onze leden altijd in direct contact met de opdrachtgever en blijven wij op de achtergrond. Terwijl jij je focust op het verlenen van zorg, nemen wij al je ondernemerszaken uit handen (zoals de acquisitie, facturatie en administratie). En omdat Zorg & Co als coöperatie geen winstdoelstelling heeft, stromen de financiële middelen altijd naar waar het hoort: de zorgprofessional en de cliënt.

Jij bent...

  • Zzp'er! (Nog niet? Geen probleem! Wij helpen je op weg);
  • In het bezit van een diploma verpleegkundige (MBO/HBO) of verzorgende IG (verpleegtechnische handelingen pré);
  • Een echte ondernemer die elke opdracht met groots enthousiasme doorloopt;
  • Zelfstandig en initiatiefrijk;
  • Flexibel en gemotiveerd om ook weekend- en avonddiensten te werken.


Oftewel: Gewoon iemand die net even verder gaat dan enkel de gevraagde opdracht.
Zie jij ons wel zitten? En willen wij jou liever nog vandaag dan morgen leren kennen? Neem dan contact op door te reageren op deze vacature!Reageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO