Toen Peter geen geld had voor pampers

 Terug

Na jaren in loondienst bij de Kamer van Koophandel startte Peter zijn eigen bedrijf. Hij was niet tevreden in zijn rol als ambtenaar, dus besloot hij voor zichzelf te beginnen.

Peter begon als zelfstandige met verschillende klussen voor de gemeenten, de culturele sector én hij organiseerde onder andere feesten met DJ Tiesto.

Prijs van geluk

Veelzijdig dat hij was deed hij ook een project voor de gemeente Maastricht: “De prijs van geluk”. Het doel van dit project was simpel: je moet niet alleen het materiële waarderen, doch ook het immateriële. Het geluk van de burger bestaat ook uit een leefbare omgeving in een schone en veilige omgeving. Investeren in levensgeluk en werkgelegenheid die daarin voorziet levert zoveel meer op.

Ondanks dit mooie en veelzijdige werk van Peter, had hij de pech van failliete opdrachtgevers. Zo had Peter niet genoeg geld om rond te kunnen komen. Dit is een angst die vele zelfstandigen kennen!

Ondanks zijn gebrek aan inkomen bleven de acceptgiro’s voor de premie van zijn AOV wel binnenkomen. De kosten van de verzekering liepen gewoon door! Het zou fijn zijn als dat wat flexibeler zou kunnen.

De gevolgen van de acceptgiro's: 

  • Belastingdienst legt beslag op zijn auto;
  • Ongeduldige crediteuren leggen beslag op zijn woning;
  • Er is geen geld meer voor primaire levensbehoefte zoals de pampers voor zijn pasgeboren dochter.

 

 

De oplossing: een collectieve AOV met flexibele premie

Dat zijn geen leuke gebeurtenissen! Dit zouden wij je graag willen besparen. Daarom hebben we iets slims in elkaar gezet voor onze zelfstandige leden: Wel zekerheid, maar geen gedoe.

  • Werk je even meer, draag je meer bij.
  • Werk je even niet, betaal je niks! Dat is uniek en erg handig als zelfstandige! 

 

Het mooie van ondernemen

Ondanks de risico’s geeft Peter het advies om zeker te gaan ondernemen. Wij nemen de risicovolle zaken je namelijk graag uit handen. Zeker de frustratie van een verzekering willen wij jou als coöperatie graag besparen.

Ondernemen is een mooie reis, je eigen doel blijven nastreven maakt je een sterker mens!

Daarom is Zorg&Co een missie van Peter, een zelfstandige mens met een beetje hulp van de ander!

Zeker zijn van je zaak zijn? Bekijk hier meer informatie over hoe Zorg&Co dit betaalbaar voor je regelt.

Deel dit artikel
2 min. lezen       02 april 2021
ZORG&CO