Collectief verzekerd via Zorg&Co: een AOV voor zzp’ers in de zorg  

Ben jij al verzekerd?

Als zelfstandige zorgprofessional ben je continu bezig met het zorgen voor anderen. Maar zorg je ook goed voor jezelf? Ook jij als zorg zzp’er kunt ziek worden en voor een korte of langere periode uitvallen. Als ondernemer werkt dit anders dan in loondienst. Je dient zelf een AOV, oftewel een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

 

Collectief verzekerd via Zorg&Co AOV

Gelukkig sta je als ondernemer binnen Zorg&Co niet alleen. Speciaal voor jou en je medeleden biedt Zorg&Co in samenwerking met CommonEasy en Avéro Achmea een collectieve AOV aan. Zo heb je altijd een inkomens vangnet in geval van ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid.

1

PREMIE NAAR RATO

Premie op basis van jouw gewerkte uren. Een maand niet gewerkt? Dan betaal je ook geen premie.

 

2

VOOR IEDEREEN

Da AOV is voor iedereen toegankelijk. Ook voor oudere deelnemers zonder zware keuring vooraf.

 

3

NOOIT OVERVERZEKERD

 De verzekerde omzet is gemaximeerd tot het bedrag wat ook verzekerd zou zijn als je in loondienst zou werken. Wil je en hoger bedrag verzekeren dan kan dat!

Eigen risico

Je kunt een eigen risico van 3,6 of 24 maanden kiezen. Voor een zo laag mogelijk maandbedrag kun je het beste kiezen voor 24 maanden in combinatie met Common Easy. Via CommonEasy regel je samen met andere leden eenvoudig en betaalbaar een vangnet tegen arbeidsongeschiktheid. Zo heb je ook binnen die 24 maanden altijd direct toegang tot uitbetaling bij ziekte. 

Meer weten over Common Easy en hoe dit werkt? Kijk dan hier

 

In 3 stappen aangemeld

 
Stap 1 De AOV is beschikbaar voor alle leden van coöperatie Zorg&Co. Nog geen lid? Neem dan contact met ons op. Wel lid? Vul dan meteen dit formulier in.

Stap 2 We gaan je ingevulde formulier bekijken en checken of je in aanmerking komt voor de AOV. Daarna nemen we contact met je op om je verder aan te melden.

Stap 3 Alle info is verzameld en je bent aangemeld. Je bent nu officieel lid van de Zorg&Co AOV!

 

Avéro Achmea

De Zorg&Co AOV wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Avéro Achmea. Deze verzekeraar voor de zakelijke markt biedt verschillende financiële producten aan. Avéro Achmea valt uiteraard onder de paraplu Achmea, een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. 

Heb je nog vragen over de AOV of twijfel je of je in aanmerking komt? Neem dan contact op met je accountmanager binnen Zorg&Co of mail ons.

ZORG&CO