Werkvereniging in de SER

Werkvereniging in de SER

1 min. lezen

Terug

 

Help jij de Werkvereniging aan een zetel in de SER

Hoe meer directe leden zij hebben hoe groter de kans dat jij vertegenwoordigd wordt in de SER. 

Meld je hier kosteloos aan en laat jouw stem horen! 

Binnenkort is Roos Wouters, de directeur van de Werkvereniging, uitgenodigd om kennis te komen maken met de Karien van Gennip, de nieuwe minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid! Een duidelijk teken dat de Werkvereniging serieus genomen wordt als belangenbehartiger van Modern Werkenden zoals wij. 

Roos zal de minister er tijdens dat gesprek aan helpen herinneren dat de SER uiterlijk 1 januari had moeten adviseren of de Werkvereniging toe mag treden tot de SER. De Sociaal Economische Raad is (helaas) nog steeds het belangrijkste orgaan waar besluiten worden genomen die jou aangaan. Omdat de SER tot op heden nog geen advies heeft uitgebracht is de strijd nog niet gestreden ;).

In de wandelgangen heeft de Werkvereniging gehoord dat de SER vooral twijfelt over hun deelname omdat zij niet genoeg directe leden hebben. Wij zijn als Zorg&Co wel Medestander (sponsor) van de Werkvereniging, maar omdat bij de SER alleen directe leden tellen is het belangrijk dat jij je ook kosteloos aanmeldt als direct lid.  

Net als wij vindt de Werkvereniging het ledenmodel ontzettend ouderwets maar dat kan de Werkvereniging beter vanuit de SER aankaarten dan vanaf de zijlijn. 

Ja, ik wil dat mijn stem gehoord wordt in de SER en meld mij hier aan!

Publicatiedatum 29/03/2022
Deel dit artikel
ZORG&CO