Omgaan met werkdruk en stress in de zorg

Omgaan met werkdruk en stress in de zorg

minder dan 1 minuut.

Terug
25 januari om 16:00 Zorg en Co Facebook Room: omgaan met werkdruk en stress in deze gekke tijden.
 
Heb je als zzp'er het goede voornemen om in deze gekke tijden goed voor jezelf te zorgen? Berichten uit de media geven keer op keer aan dat de druk op de zorg hoog blijft en dat het veel medewerkers in de zorg te veel wordt.
Voor zzp'ers is dit niet anders. Deel jij deze goede voornemens? Neem dan deel aan de allereerste Facebook Rooms sessie van Zorg en Co, waarbij omgaan met werkdruk en stress centraal staan in deze tijden.


Ben je ook nieuwsgierig naar hoe andere leden werkplezier vergroten? 25 januari is het de Dag van het Werkplezier in de Zorg. Wij gaan dus graag met elkaar in gesprek.


Met wie?
Als gastsprekers hebben we Robert Schwab en Jip de Ridder.
Robert is misschien geen onbekende aangezien hij onze accountmanager Welzijn is. Hiernaast is hij ook zzp'er en werkt hij als stress en burn-out coach. Jip de Ridder is de oprichter van Commoneasy, het beste vangnet voor ziekte of erger. 
Hoe kan ik erbij zijn?
Dit is onze eerste ervaring met een Facebook Room sessie. Laat via onderstaande knop je e-mail achter en we sturen je een link naar de Facebook messenger room! Geen Facebook maar ben je er toch graag bij? Reageer op deze mail en we zoeken een alternatief.
 
Publicatiedatum 24/01/2022
Deel dit artikel
ZORG&CO