Letsolv

Letsolv

1 min. lezen

Terug

Letselschade? Letsolv adviseert Zorg&Co leden met opgelopen letselschade voor zichzelf, of die van een cliënt!

 

Letsolv: hulp bij letselschade

Een aanrijding in het verkeer of een ongeluk op de werkvloer; het is helaas snel gebeurd. U kunt op verschillende manieren letselschade oplopen. In veel gevallen heeft een ongeval een grote impact op uw leven. Dit is zeker het geval als u als ZZP-er (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt. U heeft dan direct minder inkomsten. Ook kan het zijn dat u door het ongeval kosten moet maken, bijvoorbeeld reiskosten of medische kosten. Het is goed om te weten dat Letsolv in die gevallen hulp biedt.

Letsolv is een gespecialiseerd letselschadebureau met jarenlange ervaring. De adviseurs van Letsolv komen graag bij u thuis langs om uw situatie in kaart te brengen en u kosteloos en vrijblijvend uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Samen met u brengen wij de schade in kaart en zorgen wij ervoor dat u een passende vergoeding van de aansprakelijke partij ontvangt.

Heeft u een ongeval gehad en kunnen wij u helpen? Neemt u dan gerust contact op met mevr. mr. N. (Naomi) Voois, via tel. 06-11804560 of n.voois@letsolv.nl.

 

Letsolv: cliënten met letselschade?

Als zelfstandig zorgprofessional bent u nauw betrokken bij de hulpvraag van uw client. Soms ontstaat deze hulpvraag vanuit een ongeval. Hierbij kunt u denken aan een aanrijding, ongeluk in het huishouden of op de werkvloer. Het is goed om te weten dat cliënten mogelijk recht hebben op een letselschadevergoeding. Niet iedereen is hiermee bekend of heeft daarvoor iemand die hem/haar bijstaat. Letsolv kan ook in dat geval geheel vrijblijvend en kosteloos informatie geven over de mogelijkheden. Een verwijzing kan simpelweg door het verstrekken van ons telefoonnummer 085-1308965 of het aanbieden van onze (digitale) flyer.

 

 

 

 

 

 

Publicatiedatum 07/12/2020
Deel dit artikel
ZORG&CO