Coronavirus

Coronavirus

1 min. lezen

Terug

Graag informeren wij je over de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het nieuwe Coronavirus zo veel mogelijk in te perken. Wij volgen hierin de algemene richtlijnen van het RIVM, te bekijken via hun website.

Deze pagina luidt: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Ook willen we je voorzien van een overzicht met bronnen die dagelijks geüpdatet zullen worden.

Voor cliënten

Wij vragen u om het direct aan ons te melden indien u, uw partner of iemand anders uit uw naaste omgeving ziekteverschijnselen krijgt zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid en koorts. Wij kunnen dan adequaat handelen.

Voor leden

Wij willen je vragen om het direct aan ons te melden indien jij, een gezinslid of iemand anders uit je naaste omgeving ziekteverschijnselen krijgt zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid en koorts. Wij kunnen dan adequaat handelen als je nog ergens ingepland staat.

Een andere maatregel die wij nemen is het beperken van fysieke afspraken voor in ieder geval de komende twee weken. Mocht je contact met ons willen dan verzoeken wij je dit telefonisch of per mail/app te doen. Mocht het echt niet anders kunnen dan overleggen we even over de opties!

We hopen op je begrip hiervoor. Wij blijven achter de schermen gewoon werkzaam om jullie van dienst te zijn, zodat jullie je werk kunnen blijven doen.

Heel erg bedankt voor je inzet!!

Publicatiedatum 09/04/2020
Deel dit artikel
ZORG&CO