22 t/m 26 maart 2021: Ontdek Zorg&Co Week!

22 t/m 26 maart 2021: Ontdek Zorg&Co Week!

1 min. lezen

Terug

In het kader van de jaarlijkse nationale ‘Ontdek de Zorg Week’, dit jaar van 22 t/m 26 maart, introduceren wij ‘Ontdek Zorg&Co Week’! Tijdens deze week willen wij zzp-ers (of zorgverleners die zzp-er willen worden) en cliënten, kennis laten maken met Zorg&Co. Maar ook onze huidige leden op een leuke manier Zorg&Co verder laten ontdekken. Iedere dag van de Ontdek Zorg&Co week nemen we je mee in de wereld van zzp-ers, zorg en welzijn, de coöperatie en mooie projecten. Dit doen wij digitaal en via onze social media kanalen. Kantoormedewerkers zullen gaan vloggen, we volgen een dag een zzp-er tijdens het werk, we laten je onze woonzorglocaties zien en je maakt kans op mooie prijzen. Hou in de week van 22 maart dan ook onze social media kanalen in de gaten om niets te missen!

Webinars
Denk je erover om zzp-er te worden en wil je graag vrijblijvend wat meer informatie? Schrijf je dan in voor een van onze webinars! Wij vertellen jou alles wat je moet én wil weten over aan de slag gaan als zzp-er, aangesloten bij Zorg&Co.

Dinsdag 23 maart van 13.00u tot 15.00u, klik hier om je in te schrijven
Donderdag 25 maart van 13.00u tot 15.00u, klik hier om je in te schrijven

Maak kans op mooie prijzen!
Doe jij met ons mee om te laten zien hoe leuk het is om te werken als zzp-er in zorg en welzijn? Deel dan op jouw eigen social media tussen 22 maart en 26 maart een foto of video van jou tijdens je werk! Let op: Gebruik de hashtag #ontdekzorgenco zodat wij jouw post kunnen zien. Wij verloten onder de deelnemers 2 iPads!

 

Publicatiedatum 09/03/2021
Deel dit artikel
ZORG&CO