Verdien €500,- extra als jij een nieuw lid aanbrengt!

 Terug

Samen staan we sterker, dé coöperatieve gedachte van Zorg&Co. Hoe meer leden, hoe meer we samen voor elkaar kunnen krijgen. Ben jij net zo enthousiast over je lidmaatschap bij Zorg&Co als wij? Fantastisch, daar doen we het voor! Maar we belonen je ook graag wanneer jij actief mee helpt om onze coöperatie te laten groeien. Leden van Zorg&Co die nieuwe leden aanbrengen ontvangen daarom een bonus van € 500,-!

Dus, zegt het voort aan je vrienden, familie of mensen waar je mee samen werkt in de zorg! Voor het aanbrengen van nieuwe leden ontvang je onder de volgende voorwaarden € 500,- :

  • Het nieuwe lid geeft duidelijk aan dat hij of zij via jou bij de coöperatie binnen is gekomen. Deze vraag stellen we altijd bij kennismaking met nieuwe leden. Mocht het lid aangeven via meerdere zzp-ers binnen te zijn gekomen dan zullen we vragen wie hij of zij de aanbrengbonus het meeste gunt;
  • Het nieuwe lid werkt 500 uur via de coöperatie (deze dienen binnen een jaar na aanvang gewerkt te zijn);
  • Zelf werk je ook minimaal 800 uur op jaarbasis via de coöperatie;
  • eide maken jullie gebruik van de volledige service en administratie door Zorg&Co (afdracht van 15%)

Wida Marvi is een van de leden van Zorg&Co die al een aanbrengbonus ontvangen heeft:

'Ik ben vanaf september 2019 lid. Ik ben een ondernemend type en ik hou er van om zelf te bepalen waar en wanneer ik werk. Als zzp-er heb ik de vrijheid om dit te doen, daar hou ik van. Tijdens mijn werk bij opdrachtgevers kwam ik oud-collega's tegen die ik vertelde over Zorg&Co. Ik vertelde dat ik over het algemeen heel tevreden ben en dat het fijn is om aangesloten te zijn bij de coöperatie. Zij hebben zich toen ook aangesloten, waarvan één nu het urencriterium gehaald heeft waardoor ik deze bonus ontvang. Nu heb ik ook vriendinnen verteld over Zorg&Co en zo heb ik al 4 personen aangedragen. Ik wist dat er een aanbrengbonus was, maar niet dat het om zo'n bedrag ging. Ook gaat het heel snel, ik ben nog geen jaar lid! Ik weet nog niet precies wat ik er mee ga doen, maar dit wel heel mooi meegenomen!'

Mocht je iemand weten die interesse heeft om als zzp-er te starten en zich wil aansluiten bij Zorg&Co, dan kan deze persoon zich melden via info@zorgenco.nl.

Deel dit artikel
2 min. lezen       03 augustus 2021
ZORG&CO