Drie scenario’s waar je als zzp'er nog niet aan had gedacht

 Terug

Maar wel goed om dat te doen!

Bij Zorg&Co willen we dat je met plezier in de zorg aan de slag kan. Dat kan als geen ander als zelfstandig professional, mits je wel daar een paar dingen voor geregeld hebt. Hier leggen we voor jou een van de belangrijkste zaken uit: 

Een inkomen als je ziek bent, dat verdien je natuurlijk ook! 

Zeker van een inkomen, zonder je helemaal blauw te betalen aan verzekeringen. Daarom hebben we voor onze leden van Zorg&Co een voordelige Combi-deal. 

 

 

 

Een eenvoudige manier om uit te leggen hoe dit precies voor jou werkt is om naar drie scenario’s te kijken waar je liever niet aan denkt. Sorry, maar we gaan het toch even doen.

Stel je bent vier maanden ziek

Dit kan iedereen overkomen. Geen klein griepje, maar echt een paar maanden eruit. Denk aan een valpartij met hersenschudding tot gevolg. Je moet rust nemen en je eigen gezondheid op nummer één zetten. 

Als je dan vier maanden niet kan werken, waar komt dan jouw inkomen vandaan om je vaste lasten te betalen? 

Met de Combi-deal heb je de zekerheid dat je een inkomen hebt. De eerste twee jaar van jouw inkomen vangen we op door samen met onze collega’s van Zorg&Co te sparen met CommonEasy. 

 

CommonEasy is geen verzekering, maar een app dat van je netwerk van mede-zelfstandigen een vangnet maakt. Je helpt elkaar als iemand ziek wordt. Wordt er niemand ziek? Dan spaar jij zelf door!

Stel je kan drie jaar niet werken

Stel je bent meer dan ziek en je ligt er drie jaar uit. Bijvoorbeeld; je hebt een flinke val gemaakt, maar nu heb je veel meer pech. Je moet drie jaar revalideren. 

Van kunnen werken is geen sprake, waar komt jouw inkomen dan vandaan? Niet alleen voor de vaste lasten, maar mogelijk ook voor de extra kosten die je maakt voor jouw revalidatie.

 

Met de Combi-deal heb je de zekerheid dat je een inkomen hebt. De eerste twee jaar van jouw ziekte vangen wij je inkomen op met CommonEasy. Het derde jaar dat je niet kan werken, krijg je een uitkering van een verzekering. Hiervoor betaal je een lagere premie dan je dat zou doen zónder combi met CommonEasy.

Je kan de rest van je leven niet werken

Hopelijk overkomt deze nachtmerrie je nooit. Je leeft gezond en gaat bewust met jezelf om, maar dat is geen garantie voor een vitaal leven.   

Stel je valt en raakt zo verwond dat je blijvend letsel oploopt en helemaal geen inspanning meer kan leveren. Werken is permanent geen optie, ook na revalidatie. 

Dit noemen ze arbeidsongeschikt. 

 

Geen inkomen tot pensioen

Een kleine kans dat dit je overkomt. Maar áls het je overkomt heeft het enorme gevolgen. Stel je moet nog 11 jaar werken voordat je met pensioen kan, waar komt dan 11 jaar lang jouw inkomen vandaan?

 

 

Dit kan je niet bij elkaar sparen

Dit kan je niet bij elkaar sparen. Helaas moet je daarom jezelf voor dit risico verzekeren. Bij Zorg&Co willen wij niet dat je dit risico loopt, en je daarom goed verzekert. Hiervoor hebben we de voordelige Combi-Deal. Een combinatie van CommonEasy en een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zekerheid in jouw inkomen tot aan pensioen. 

 

Combideal voor jou en je collega’s 

  

 

Ook zeker van je zaak? Neem contact op!

Download onze brochure “Zeker van je Zaak” of maak direct een afspraak met Jip! Hij is oprichter van CommonEasy en helpt alle leden van Zorg&Co graag een handje verder.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
3 min. lezen       09 augustus 2021
ZORG&CO