Zelfstandigheid

De voordelen van zelfstandigheid, de zekerheid van samenwerken!

Meedoen als ZZP-er!

De voordelen van zelfstandigheid,
de zekerheid van samenwerken!

Als zorg- of hulpverlener je vak uitoefenen is nog nooit zo ingewikkeld geweest als nu. Een veranderende zorgmarkt, steeds minder tijd, aandacht en geld voor cliënten… dit moet en kan anders! Coöperatie Zorg&Co bundelt krachten om hier verandering in te brengen. Wij slaan altijd en overal effectief toe en brengen zo de zorg in vervoering. Bij Zorg&Co gaan we voor gegarandeerd voldoende werk en inkomen voor iedere zorgverlener en toegankelijke, betaalbare en kwalitatief hoogstaande zorg voor iedereen die dit nodig heeft. Doe je met ons mee?

Hoe?

Wij begrijpen als geen ander dat de stap naar zelfstandigheid toch wel groot is, maar daar zijn wij voor! Door je aan te sluiten bij coöperatie Zorg&Co geef je jezelf de ruimte om, geheel zelfstandig, je vak uit te oefenen op de manier die JIJ wil. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer voldoet aan alle wet- en regelgeving, nemen je alle rompslomp uit handen en zorgen voor een gevulde agenda, goede deal toch?! Jouw enige zorg is het welzijn van je cliënten, wij regelen de rest.

Sla de handen ineen met collega zzp-ers en regel samen de zaken die je niet zo leuk vindt aan het ondernemen. Zorg&Co maakt gebruik van externe dienstverleners die hun krachten verdelen over alle ondernemerszaken. Uitgangspunt is dat ieder lid uniek is. Zo komen we tot voordelen voor iedereen, maar maatwerk voor jou alleen.

Klinkt goed allemaal, maar je wil vast weten wat die voordelen dan precies zijn.

Jij kiest waar je wil werken!

Bij een zorg- of welzijnsinstelling

Bekijk

In je eigen thuiszorgteam

Bekijk

Zorg&Co

Onze expertises

Meer over ons
Persoonlijke ontwikkeling

Zorg&Co Academie: bijscholingen, opleidingen, e-learning, praktijk, toetsing, intervisies en werkbegeleiding.

Zorgprojecten

Gegarandeerd voldoende werk en inkomen met exclusieve woonzorglocaties.

Mobiliteit

Leasemogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen in samenwerking met BD Lease.

Meer ledenvoordelen

Zorg&Co biedt volledige service aan haar leden met veel voordelen.

Zorg&Co

Onze expertises

Meer over ons
Goed verzekerd

Zorg&Co faciliteert in goede en betaalbare verzekeringen of initiatieven voor zelfstandige ondernemers.

Winstdeling

Een coöperatie heeft geen winstoogmerk, daarom wordt de winst die gemaakt wordt ook weer verdeeld onder de leden.

Perfecte match

Je kunt werken in opdracht van een particulier of van een instelling. Dit kies je zelf.

Gratis automatisering

Jouw beschikbaarheid, administratie, facturatie en uren declareren doe je eenvoudig online via een app op je smartphone.

Meer weten?

Wil je meer weten over Zorg&Co en wat de coöperatie voor jou kan betekenen? Download dan de infobrochure hier. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer info, maar nog gezelliger vinden we het als je langskomt voor een kopje koffie en een vrijblijvende kennismaking!

Direct afspraak inplannen

Goed verzekerd

Om te beginnen ben je als zelfstandige beter verzekerd dan een medewerker in loondienst. Ja, echt waar! Het idee dat zzp-ers niet of niet goed verzekerd zijn is achterhaald. Er zijn juist hele goede en betaalbare verzekeringen of initiatieven voor zelfstandige ondernemers en wij faciliteren je hierin! Zorg&Co wil dat al haar leden gegarandeerd zijn van inkomen, ook wanneer het tegenzit. Heb je geen werk door arbeidsongeschiktheid of ziekte, dan zijn er twee opties: CommonEasy of een AOV (arbeidsongeschiktheids)-verzekering.

Voor onbedoelde fouten tijdens ons werk waardoor er schade aan personen of materiële zaken ontstaat, dan dekt een BA (beroepsaansprakelijkheids)-verzekering de financiële gevolgen hiervan. Wij hebben hier een verzekeringsproduct voor ontwikkeld in samenwerking met Heuts Assurantiën, download voor meer informatie onze Brochure Verzekeringen. Download link!

Winstdeling

Een coöperatie heeft geen winstoogmerk, daarom wordt de winst die gemaakt wordt ook weer verdeeld onder de leden. Dit betekent hoe meer winst, hoe meer korting je met terugwerkende kracht op de afgedragen administratie- en servicekosten krijgt.

Perfecte match
Er zijn twee soorten opdrachten. Je kunt werken in opdracht van een particulier of van een instelling. Geef aan welke opdrachten of werkplekken jou het meest aanspreken en wanneer je kunt werken, wij zorgen voor de juiste match!

Gratis automatisering

Om jou zo optimaal mogelijk te matchen aan openstaande diensten, maken wij gebruik van een beschikbaarheidstool, hierin kun je aangeven wanneer je kunt werken. Deze tool is gekoppeld aan ons matchingsysteem dat op basis van jouw wensen, kwalificaties en beschikbaarheid zoekt naar de perfecte opdrachten voor jou. Je administratie en facturatie kun je ook digitaal volgen en je uren online declareren. In de Zorg&Co-app die je op je smartphone kunt downloaden komen al deze systemen samen. Geef je beschikbaarheid door, ontvang diensten die speciaal voor jou geselecteerd zijn en klik de diensten aan die je graag wil werken. Na afloop van de diensten kun je makkelijk je gewerkte uren via de app declareren. Als lid maak je hier gratis gebruik van.

Persoonlijke ontwikkeling

Het is heel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en je op die manier goed in de markt te zetten. Zorg&Co houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorgsector en geeft je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen als zorgprofessional. De Zorg&Co Academie (link naar Academie) biedt bijscholingen, zowel e-learning als praktijk en toetsing, volledige opleidingen, intervisies, werkbegeleiding, events en ook e-health hulpmiddelen. Allemaal vanuit de behoefte van de zzp-er en zijn/haar opdrachtgever. 

Zorgprojecten

We zeiden het al eerder, wij gaan voor gegarandeerd voldoende werk en inkomen voor iedere zorgverlener en toegankelijke, betaalbare en kwalitatief hoogstaande zorg voor iedereen die dit nodig heeft. Daarom is het ontwikkelen van zorgprojecten ook dagelijkse kost bij Zorg&Co. We hebben verschillende woonzorglocaties, waar leden van Zorg&Co exclusief de zorg verlenen.

Mobiliteit

Leasemogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen. Als zelfstandige ondernemer in de zorg is de beschikbaarheid van een betrouwbare auto voorwaarde om succesvol te zijn met je bedrijf. Wij zijn er dan ook trots op dat wij wél een uniek mobiliteitsplan hebben, in samenwerking met BD Lease, waar hier in voorzien wordt. Geheel aangepast op het flexibele werk en inkomen van zzp'ers! (download brochure over lease)

Overige ledenvoordelen

Zorg&Co biedt volledige service aan haar leden, dit houdt ook in dat wij faciliteren in:

  • Gratis Klachten- en geschillencommissie
  • Gratis rechtsbijstand zakelijke geschillen
  • Collectieve korting op sportabonnementen
  • Contracten met Gemeenten, Zorgkantoren en Zorgverzekeraars, waardoor we opdrachten vanuit alle financieringsvormen kunnen aannemen
ZORG&CO