De voordelen van zelfstandigheid, de zekerheid van samenwerken

Zorg&Co regelt het voor je!

Meedoen als zzp'er!

Als zorg- of hulpverlener je vak uitoefenen is nog nooit zo ingewikkeld geweest als nu. Een veranderende zorgmarkt, steeds minder tijd, aandacht en geld voor cliënten… dit moet en kan anders! Bij coöperatie Zorg&Co bundelen onze leden hun superkrachten om hier verandering in te brengen. Wij slaan altijd en overal effectief toe en brengen zo de zorg in vervoering. Bij Zorg&Co gaan we voor gegarandeerd voldoende werk en inkomen voor iedere zorgverlener en toegankelijke, betaalbare en kwalitatief hoogstaande zorg voor iedereen die dit nodig heeft. Doe je met ons mee?

Hoe?

Wij begrijpen als geen ander dat de stap naar zelfstandigheid toch wel groot is, maar daar zijn wij voor! Door je aan te sluiten bij coöperatie Zorg&Co geef je jezelf de ruimte om, geheel zelfstandig, je vak uit te oefenen op de manier die JIJ wil. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer voldoet aan alle wet- en regelgeving, nemen je alle rompslomp uit handen en zorgen voor een gevulde agenda, goede deal toch?! Sla de handen ineen met collega zzp'ers en regel samen de zaken die je niet zo leuk vindt aan het ondernemen. Zorg&Co maakt gebruik van externe dienstverleners die met hun verschillende expertises alle ondernemerszaken overnemen. Uitgangspunt is dat ieder lid uniek is. Zo komen we tot voordelen voor iedereen, maar maatwerk voor jou alleen.

Jouw enige zorg is het welzijn van je cliënten. Zit je werk erop, dan kun je je superheldenpak uitdoen en gaan genieten, wij regelen de rest.

zzp-ers zorg en welzijn opdachten

Meer weten?

Wil je meer weten over Zorg&Co en wat de coöperatie voor jou kan betekenen? Je mag ons altijd bellen of mailen, maar nog gezelliger vinden we het als je langskomt voor een kopje koffie en een vrijblijvende kennismaking!

Direct afspraak inplannen

Jij kiest waar je wil werken!

Bij een zorg- of welzijnsinstelling

Bekijk

Ambulant in je eigen team

Bekijk

Zorg&Co

Onze expertises

Meer over ons
Goed verzekerd

Zorg&Co wil dat al haar leden gegarandeerd zijn van inkomen, ook wanneer het tegenzit. Heb je geen werk door arbeidsongeschiktheid of ziekte, dan is het handig wanneer je een vangnet hebt. Voor onbedoelde fouten tijdens het werk heb je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig die de financiële gevolgen hiervan dekt. Wij adviseren je en faciliteren in de beste en meest betaalbare verzekeringen of alternatieve initiatieven. Download hier onze brochure 'Verzekeringen'

Administratieve organisatie

Zelfstandig ondernemer zijn in de zorg is fantastisch, administratieve rompslomp niet. Wij nemen dit graag van je over en regelen al jouw financiële en fiscale zaken. Van facturatie tot declaratie, van jaarstukken tot aangiftes Inkomstenbelasting én we voorzien je van fiscaal advies. Jouw hele administratie is online inzichtelijk voor jou. Download hier de brochure 'Je eigen boekhouder'

De beste jobs

Op basis van jouw voorkeuren en beschikbaarheid leggen wij jou de opdrachten voor die het beste bij jou passen. Dit kan in een zorg- of welzijnsinstelling zijn in opdracht van de instelling, maar je bent ook vrij rechtstreeks te contracteren met je eigen ambulante cliënten. Kies zelf waar, wanneer en tegen welk tarief je werkt. Jij bent de baas! Bekijk hier een aantal van onze openstaande diensten.

Zorg&Co Academie

Het is heel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als zzp-er wil je altijd kunnen aantonen dat je bevoegd en bekwaam bent. De Zorg&Co Academie biedt bijscholingen, zowel e-learning als praktijk en toetsing, volledige opleidingen, intervisies, werkbegeleiding, events en ook e-health hulpmiddelen. Allemaal vanuit de behoefte van de zzp-er en zijn/haar opdrachtgever. Ga naar de pagina van de Zorg&Co Academie.

 

Overige ledenvoordelen

Zorg&Co biedt volledige service aan haar leden, dit houdt ook in dat wij faciliteren in:

  • Winstdeling
  • Gratis automatisering
  • Leasemogelijkheden
  • Deelname in zorgprojecten zoals Woonzorglocaties
  • Gratis Klachten- en geschillencommissie
  • Gratis rechtsbijstand zakelijke geschillen
  • Collectieve korting op sportabonnementen
  • Contracten met Gemeenten, Zorgkantoren en Zorgverzekeraars, waardoor we opdrachten vanuit alle financieringsvormen kunnen aannemen
ZORG&CO