Den Bosch

Zorgcoöperatie Zorg&Co in de buurt van Den Bosch: een vereniging van zzp-ers

Zorgcoöperatie in de buurt van Den Bosch inschakelen? Zorg&Co is een zorgcoöperatie van en voor zzp-ers in Zorg en Welzijn. De leden van deze zorgcoöperatie hebben allemaal hun eigen bedrijf maar werken samen in een zzp vereniging. De leden van de zorgcoöperatie willen weer ouderwetse zorg leveren. Zorg&Co ondersteunt zzp-ers in zorg en welzijn bij alle ondernemerszaken. Denk hierbij aan:

  • Urenverantwoording
  • Administratie
  • Facturen
  • Verzekeringen
  • Bijscholingen

Vanuit de zorgcoöperatie worden de leden voorzien van voldoende opdrachten van grote en kleinere zorg- en welzijnsinstellingen en een groeiend aantal particuliere thuiszorg cliënten.

Ontstaan zorgcoöperatie

De zorgcoöperatie in de buurt van Den Bosch is ontstaan vanuit het streven zorg en welzijn beter en betaalbaar te organiseren. Goede zorg moet voor iedereen die dit nodig heeft bereikbaar zijn en blijven. Zzp-ers in zorg en welzijn moeten naast een goed inkomen hebben ook goed verzekerd zijn. Een goed pensioen en de beste opleidingsfaciliteiten zijn daarbij ook erg belangrijk. Dit is mogelijk doordat de zorgcoöperatie haar leden faciliteert, stimuleert en het beste in ze naar boven haalt. In tegenstelling tot grote, logge organisaties kunnen de leden van zorgcoöperatie Zorg&Co efficiëntie en maatwerk leveren. In de steeds veranderende zorgsector, is Zorg&Co de stabiele factor voor zowel cliënten en opdrachtgevers als voor zorg- of hulpverleners op het gebied van kwaliteit, inkomen en vrijheid.

Zorgcoöperatie Zorg&Co

Zzp vereniging Zorg&Co in de buurt van Den Bosch is er ook voor het onderlinge gevoel van collegialiteit, ondanks dat we allemaal zzp-ers zijn. Leden ontmoeten elkaar regelmatig bij ledenbijeenkomsten, bijscholingen en activiteiten. Door elkaar te helpen en effectief samen te werken zullen wij onze gezamenlijke doelen bereiken. Bij ziekte en vakantie is het fijn dat de zorgcoöperatie onze diensten kan opvangen en dat er teruggevallen kan worden op collega zzp-ers.

Lid worden van een zorgcoöperatie?

Als lid van zzp vereniging Zorg&Co hoeven wij, door de uitgebreide dienstverlening, alleen nog maar te doen waar we goed in zijn en waar onze passie ligt: het verzorgen en verplegen van ouderen en begeleiden van jongeren en verstandelijk gehandicapten. De zorgcoöperatie de rest. Door kennis en ervaring weten zij precies waar wij tegen aan lopen, wat onze wensen zijn en waarin wij ondersteund willen worden. Daardoor is het lidmaatschap van Zorg&Co voor iedere zorg zzp-er erg waardevol.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Zorgcoöperatie Zorg&Co in de buurt van Den Bosch: een vereniging van zzp-ers
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring