Nijmegen

Thuis blijven wonen maar toch een beetje hulp? Thuiszorg van Zorg & Co in Nijmegen

Thuiszorg voor u in Nijmegen. Dat u misschien nog niet helemaal voor thuiszorg openstaat, kunnen wij begrijpen en alleen maar recpecteren. We kunnen u wel vertellen wie wij zijn en wat wij doen. Wij zijn een team van zelfstandige zorgverleners waardoor u profiteert van onze gebundelde ervaring. Tegelijkertijd zijn wij allen zelfstandige verzorgers geworden omdat dat is wat wij graag doen: zorgen. Met thuiszorg van Zorg & Co heeft u dus de combinatie van ervaring en het menselijke van ons plezier in het werk.

Wij begrijpen het wanneer u graag thuis blijft wonen in Nijmegen. Hier bent u bekend en is alles vertrouwd. Toch kan het zijn dat u dergelijke maten van verpleging nodig heeft, zodanig dat alleen thuis wonen geen optie meer is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ziekte, lichamelijke achteruitgang of herstel na een ziekhuis opname. De zorgverleners van Zorg&Co vinden dat ook in deze situatie, u gewoon thuis moet kunnen blijven wonen. Precies zoals gezegd: gewoon. Wij nemen het zorgen op ons en u het comfortabel thuis wonen. Ook bij meer zorg of begeleiding dan geïndiceerd is, is het fijn wanneer u zelf de zorg kun beheren. Ook in Nijmegen snellen en eenvoudige zorg, dat regelt u met Zorg&Co.

De juiste thuiszorg en ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning. Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Nijmegen en omgeving.

Betaalbare en betere thuiszorg

Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in Nijmegen en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Nijmegen en omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit:

  • Persoonlijke verzorging
  • Persoonlijke verpleging
  • Begeleiding
  • Gehandicaptenzorg
  • Huishoudelijke hulp

Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Nijmegen, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Nijmegen en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring