Arnhem

Palliatieve zorg in Arnhem door Zorg&Co voor de laatste levensfase

Terminale zorg nodig in Arnhem? Wanneer u net te horen heeft gekregen dat u de laatste fase van het leven in gaat, is een speciaal type zorg nodig. Vaak komt hier een hoop pijnbestrijding bij kijken. Door ziekte of ouderdom kan deze fase aanbreken. Beiden kunnen gepaard gaan met ongemakken en pijn. Door medicijnen en ondersteuning thuis, kunt u de laatste fase van uw leven op een zo comfortabel mogelijke manier doorbrengen.

Vraag nu palliatieve zorg aan

Wanneer dit type zorg nodig is, is het van belang dat u, waarschijnlijk als familielid, een partij vindt die goed aanlsuit op de ideeën van uw dierbare. De professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden terminale zorg aan huis vanuit een zo persoonlijk mogelijk perspectief.

Als u en/of uw naaste te horen heeft gekregen dat het overlijden binnen afzienbare tijd zal volgen, dan is dit de start van de terminale zorg fase. Deze terminale zorg kan Zorg&Co thuis in Arnhem aanbieden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen.

Een waardevolle laatste maanden met kwalitatieve palliaitieve zorg

Terminale (thuis)zorg kan in Arnhem worden geboden door de zorgverleners van Zorg&Co. Onze professionele zorgverleners zijn goed opgeleid, beschikken over meer dan voldoende ervaring en zijn vooral erg toegewijd aan het bieden van termianle zorg. Om de laatste fase van het leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, verzorgen onze zorgaanbieders wonden, bestrijden pijn en ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden indien nodig. Denk hierbij aan opstaan, aankleden, eten, douchen en meer.

Wilt u zorg regelen voor uw naaste? Of regelt u de zorg voor u zelf? Het team van Zorg&Co komt altijd persoonlijk langs om de wensen te bespreken en een planning op te stellen.

Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

Wanneer u Zorg & Co inschakelt voor palliatieve zorg in Arnhem:

  • Uw wensen staan centraal
  • Een betrokken en professioneel team
  • Zo aangenaam mogelijke laatste maanden
  • Een klein team met vertrouwde gezichten

Terminale zorg met en vast zorgteam in Arnhem

Zorg & Co organiseert in Arnhem een vast zorgteam met professionele zelfstandige zorgverleners, die allen geselecteerd zijn op basis van hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy.

Wilt u meer informatie over de palliatieve zorg in Arnhem aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Arnhem
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring