Amsterdam

Terminale zorg in Amsterdam | professioneel en persoonlijk

Wanneer Terminale zorg nodig is in Amsterdam, zoekt u een zorgteam met een persoonlijke aanpak maar ook met een hoog niveau van deskundigheid. Wanneer het moment daar is, dat terminale zorg nodig is, is het van belang dat u, waarschijnlijk als familielid, een partij vindt die goed aanlsuit op de ideeën van uw dierbare. Het Zorg&Co zorgteam voor terminale zorg in Amsterdam is een team van individuele professionele ZZP'ers. Profesionele zorg staat uiteraard voor op. Maar de persoonlijke kant van dit type zorg mag niet worden vergeten. Juist in de laatste fase is een vertrouwd team zeker van belang. Een team met zo min mogelijk wisselende gezichten.

Wanneer u te horen heeft gekregen dat u of uw naaste de laatste levensfase heeft bereikt en dat het overlijden niet lang meer zal duren, kan terminale zorg bijdragen aan een zo prettig mogelijk laatste fase.
Deze palliatieve zorg kan Zorg&Co thuis in Amsterdam aanbieden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen.

Palliatieve zorg in Amsterdam met persoonlijke benadering en deskundig inzicht

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. De zorg in deze laatste fase van het leven staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven waarbij de zorg zich richt op wondbehandeling en/of pijnbestrijding.

Door pijn weg te nemen en wonden te behandelen in combinatie met een praatje en een vertrouwd gezicht, zorgt ervoor dat de terminale zorg die ons team uit Amsterdam levert, van hoge kwaliteit is. Dit heeft weer invloed op de ervaring als patiënt. Deze wordt regelmatig goed ervaren door onze terminale zorg patiënten in Amsterdam.
Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

Wanneer u Zorg & Co inschakelt voor terminale zorg in Amsterdam betekent dit voor u:

  • Uw wensen staan centraal
  • Een betrokken en professioneel team
  • Waardevolle laatste maanden
  • Een klein team met vertrouwde gezichten

Terminale zorg met en vast zorgteam in Amsterdam

Zorg & Co bouwt dagelijks aan een vast zorgteam voor terminale zorg in Amsterdam. Ons team bestaat uit professionele zelfstandige zorgverleners, die allen geselecteerd zijn op basis van hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy.

Wilt u meer informatie over de palliatieve zorg in Amsterdam aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Amsterdam
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring