De leukste zorg thuis!

Het leven is al kort genoeg, bij Zorg&Co maken we van uw oude dag ook een feestje!

Hoe wilt u oud worden?

Verzorgingstehuizen zijn voor oude mensen! Daar hoort u toch nog niet thuis? Wij komen wel naar u toe! We begrijpen als geen ander dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wilt blijven wonen, ook al kunt u wel wat hulp en/of zorg gebruiken. Goede zorg, persoonlijke aandacht en maatwerk; het is allemaal niet zo vanzelfsprekend meer, maar wel zo belangrijk. Allerlei vervelende bezuinigingen en regeltjes, Cooperatie Zorg&Co legt zich daar niet bij neer. Wij weten dat het anders kan! Wij slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft en verdient. Het leven is al kort genoeg. Oud worden en sterven doen we maar één keer, laten we het dan ook maar gewoon goed doen!

Zorg&Co bij u in de buurt

Hoe doen wij dit?

U krijgt hulp, zorg en begeleiding van de leukste en beste zorgverleners, gewoon bij u thuis. De zorgverleners die bij u thuis komen, zijn zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals (zzp-ers) die zich hebben verenigd in een coöperatie: Zorg&Co. Deze zzp-ers vormen samen zelfsturende thuiszorgteams, de coöperatie ondersteunt ze bij het ondernemen. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare, gezellige en gewoon goede zorg en begeleiding leveren. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor ons erg belangrijk. Wij bieden persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Neem contact met ons op om uw zorgvraag te bespreken en wij regelen de perfecte match voor u. 

Geholpen worden door Zorg&Co
Geholpen worden door Zorg&Co

Kwaliteit

De zorg- en hulpverleners zijn allemaal zelfstandig ondernemers en hebben zich aangesloten bij de coöperatie Zorg&Co. Bij de coöperatie hebben zij een portfolio met alle benodigde diploma’s, documenten en verzekeringen om aan te tonen dat zij bevoegd en bekwaam zijn.

Kwaliteit is een woord dat u ongetwijfeld vaak voorbij ziet komen. Alle zorgorganisaties beloven en garanderen dit. Maar wat is zorg van hoge kwaliteit nou eigenlijk? Voor ons wordt kwaliteit bepaald door het contact dat u heeft met uw zorgverlener. Een goede, persoonlijke en vertrouwde band leidt in onze ogen automatisch tot de beste thuiszorg. Wij doen er dan ook alles aan om u te koppelen aan een, voor u perfecte, zorgverlener. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de samenwerking of de verleende thuiszorg. U kunt ons dit natuurlijk laten weten, dan zoeken wij een passende oplossing. 

Klachtenloket Zorg
U kunt uw vraag of klacht voorleggen aan het onafhankelijke Klachtenloket Zorg. U bereikt het Klachtenloket Zorg gemakkelijk door te bellen naar telefoonnummer 070-310 53 92. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@klachtenloket-zorg.nl.

De Geschillencommissie
U kunt ook een klacht indienen bij de externe en onafhankelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen. Voor meer informatie hierover kijkt u op: www.degeschillencommissiezorg.nl.

Vergoeding van zorgverzekeraar of gemeente

Het mooiste is: deze persoonlijke, flexibele zorg op maat wordt gewoon vergoed vanuit uw zorgverzekering of door de Gemeente! Bij Zorg&Co aangesloten wijkteams kunnen alle soorten zorg leveren én zolang deze geïndiceerd is, zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. Is er geen indicatie en ook geen indicatie mogelijk, dan zijn er verschillende opties waardoor wij u toch van de nodige zorg kunnen voorzien.

Direct zorg aanvragen

Geholpen worden door Zorg&Co
ZORG&CO