Coöperatie tekst & doorlinks

Coöperatie Zorg&Co

Zorg&Co is een coöperatieve vereniging van en voor zzp-ers in Zorg en Welzijn. Wij, de leden van de coöperatie, hebben allemaal ons eigen bedrijf, maar gebruiken de coöperatie voor zaken die we zelf liever niet doen. Daarbij worden wij vanuit de coöperatie voorzien van opdrachten van grote en kleinere zorg- en welzijnsinstellingen en een groeiend aantal particulieren.

Doel Zorg&Co: betaalbare zorg

Zorg&Co heeft als belangrijkste doel de zorg beter en betaalbaar te organiseren. Goede zorg moet bereikbaar zijn en blijven voor iedereen die dit nodig heeft. Wij moeten een goed inkomen hebben, goed verzekerd zijn, met een goed pensioen en de beste opleidingsfaciliteiten hebben. Dit is mogelijk doordat Zorg&Co faciliteert, stimuleert en het beste in haar leden naar boven haalt. Door de uitgebreide dienstverlening, de kleinschaligheid en persoonlijke benadering kunnen wij, de aangesloten zelfstandige zorg- en hulpverleners, echt een verschil maken in de maatschappij. In tegenstelling tot grote, logge organisaties kunnen de leden van Zorg&Co efficiëntie en maatwerk leveren. In de steeds veranderende zorgsector, is Zorg&Co de stabiele factor voor zowel cliënten en opdrachtgevers als voor zorg- of hulpverleners op het gebied van kwaliteit, inkomen en vrijheid.

Zorg&Co is er ook voor het onderlinge gevoel van collegialiteit, ondanks dat we allemaal zzp-ers zijn. Leden ontmoeten elkaar regelmatig bij ledenbijeenkomsten, bijscholingen en activiteiten. We helpen elkaar waar nodig en werken effectief samen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Bij ziekte en vakantie is het fijn dat de coöperatie onze diensten kan opvangen en dat er teruggevallen kan worden op collega zzp-ers.

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring