Zorginstellingen doorlink blokken

Zorg&Co inzetbaar voor zorg in uw zorginstelling

Zorg&Co is een coöperatie welke zpp-ers in de zorg samenbrengt. Hierdoor versterken wij elkaar! Door de administratie, klachtenafhandeling, urenregistratie en meer te combineren, kunnen wij efficiëntere zorg leveren. Het doel van Zorg&Co is dan ook het leveren van kwalitatieve en betaalbare zorg. Zeker in een tijd waarin de zorg continue verandert en een sector van bezuiniging is geworden, is persoonlijke zorg erg belangrijk.

450 zelfstandige zorgverleners

Zorg&Co biedt verschillende zorgexpertises voor uw zorginstelling. Met 450 professionals in ons bestand kunnen wij uw zorgvraag altijd beantwoorden. Wij bieden onder andere vakmensen op het gebied van verzorging en verpleging maar ook op het gebied van maatschappelijk werk. Als u een tekort heeft aan mankracht voor het bieden van palliatieve zorg, 24-uurszorg of voor schuldhulpverlening, psychiatrische verpleegkunde of meer, dan zet u Zorg&Co in.

Uw zorgaanvraag gematcht met één van onze zelfstandigen

Het inzetten van onze zelfstandige zorgverleners is eenvoudig. Vul ons contactformulier in en geef aan: voor welk type zorg u personeel nodig heeft, voor hoe lang en op welke basis. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw zorgvraag te matchen met een van onze zelfstandigen. Hierna plannen wij een kennismaking in.

Naar het contactformulier

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring