Skillstown Tekst

E-learning modules

Als professionals in de zorg is het van belang dat je kunt laten zien dat je de eerdere verkregen bevoegheden ook nog actueel zijn en blijven. Zorg&Co Academie biedt scholingen in twee vormen:

1. E-learning modules met toetsing op de verpleegtechnische handelingen en SKJ scholingen die tevens accreditatie punten bevatten.

2. Na het volgen van een e-learning module kun je je vaardigheden laten toetsen in ons skillslab, zodat je ook je praktijkvaardigheid kunt aantonen. Het aanbod is te vinden op de pagina bijscholingen.

Om de e-learning modules te faciliteren zijn we de samenwerking aangegaan met SkillsTown. Hierdoor kunnen we elke professional faciliteren met een digitaal platform met een groot aanbod aan e-learning modules. Dit platform voorziet scholingen omtrent verpleegtechische en voorbehouden handelingen, maar ook voor zzp-ers in de jeugdzorg met betrekking tot hun SKJ registratie. Buiten deze scholingen heeft het platform veel informatie omtrent het vak waar je als professional actief bent, als ook zaken en informatie omtrent eigen ondernemerschap. De academie wil middels dit platform in de toekomst ook informatie en scholingen aanbieden die door de coöperatie zelf ontwikkeld zijn.

Het grote voordeel is dat je een bron aan informatie hebt om in je eigen tijd te kunnen bestuderen. Ook het maken van de toetsing en e learning plan je in wanneer jij daar tijd en ruimte voor hebt. Het platform wordt bij en aangevuld als er nieuwe belangrijke informatie beschikbaar is.

Als je aandacht met name gericht is op de SKJ scholing dan kun je een abonnement afnemen waarin jaarlijks scholingen worden aangeboden en die tevens geaccrediteerd zijn. Dit geldt ook voor de scholingen die betrekking hebben op de verpleegkundige handelingen. We bieden in onze webshop een drietal pakketten aan: 

1. Basispakket Skills2Perform
Dit abonnement is de basis voor iedere zzp-er. Hiermee kun je onbeperkt werken aan je professionele en persoonlijke vaardigheden. Met het Skills2Perform abonnement verhoog je je persoonlijke effectiviteit en krijg je hulp om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Het abonnement is voorzien van een breed aanbod van algemene vaardigheden waar je certificaten voor kunt behalen.

Kosten: € 100,- voor een jaarabonnement.
Meer info en bestellen, klik hier. 

2. Pakket Jeugdzorg
Dit abonnement is geschikt voor zzp-ers actief binnen jeugdzorg. De trainingen voorzien in vakinhoudelijke kennis op het gebied van jeugdzorg. Hierin worden actuele onderwerpen aan de kaak gesteld en leer je met behulp van praktijkvoorbeelden om te gaan met lastige situaties.

Kosten: € 45,- voor een jaarabonnement.
Meer info en bestellen, klik hier.

3. Pakket Verpleegtechnische Handelingen
De trainingen in dit abonnement zijn gericht op het juist uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je kunt op een laagdrempelige en gestructureerde manier je kennis vernieuwen of aanvullen op het gebied van verpleegtechnische handelingen.

Kosten: € 45,- voor een jaarabonnement.
Meer info en bestellen, klik hier.

Na betaling ontvang je een account zodat je op je eigen pc kunt inloggen en aan de slag kunt.


Klik hier om naar het SkillsTown portaal te gaan:

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring