Inleiding Zorg&Co Academie

Ons training- en cursusaanbod:

Hieronder een overzicht van ons training- en cursusaanbod. Je kunt je direct online aanmelden!

Je kunt in ons skillslab praktijklessen volgen per voorbehouden handeling, het is ook mogelijk jezelf te laten toetsen naar het volgen van een e-learning. Daarnaast bieden we curssussen en trainingen aan zoals BHV/EHBO, Agressie Regulatie Trainingen, intervisies en scholingen met een SKJ accreditatie. Links kun je kiezen uit de categorien die we aanbieden. Mocht je zelf behoefte hebben aan een scholing die niet hiertussen staat, laat ons dit dan weten, wij gaan ons best doen dit voor jou te regelen! Mail ons of bel naar: 088-0405900

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Overzicht

Aanmelden voor: Gedrags Regulatie Cursus (GRT)

Gedrags Regulatie Cursus (GRT)

Tweedaagse cursus!! 
9 september 2019 - 9.00u tot 16.00u
4 november 2019 - 9.00u tot 11.00u

100% aanwezig is 12 SKJ punten!!

De GRT methodiek, Gedrag Regulatie Training, is dé geïntegreerde aanpak bij niet wenselijk gedrag voor cliënt en hulpbieder(verlener). GRT training richt zich op al het gedrag wat niet wenselijk is en als contraproductief wordt ervaren. Het is 'Down to Earth' en praktisch georiënteerd. In de basis wordt er gebruik gemaakt van het signaleringsplan en ACT.

ACT
ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een nieuwe vorm van Gedragstherapie. Binnen ACT leren cliënten om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Hierdoor zijn cli‘nten in staat om hun aandacht te richten op de dingen die ze werkelijk belangrijk vinden in het leven (waarden). De kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke omstandigheden uiteindelijk ten koste gaat van een vitaal en waardevol leven.

Psychologische Flexibiliteit
De focus van ACT ligt op het vergroten van de psychologische flexibiliteit. Deze is gestoeld op zes zuilen: Mindfulness, Acceptatie, Zelf als context, Defusie, Waarden en Toegewijde actie.

Algemene informatie

Aanbieder:
Frank Murmans, Effect Training

Locatie:
Kantoor Zorg&Co, Business Park Stein 108, 6181MA Elsloo

Prijs:
Prijs voor leden: € 165,- (incl. BTW: € 199,65)
Prijs voor niet-leden: € 181,50 (incl. BTW: € 219,62)

Data & tijden
09-09-2019 Start: 09:00. Eind: 16:00

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring