Inleiding Zorg&Co Academie

Ons training- en cursusaanbod:

Hieronder een overzicht van ons training- en cursusaanbod. Je kunt je direct online aanmelden!

Je kunt in ons skillslab praktijklessen volgen per voorbehouden handeling, het is ook mogelijk jezelf te laten toetsen naar het volgen van een e-learning. Daarnaast bieden we curssussen en trainingen aan zoals BHV/EHBO, Agressie Regulatie Trainingen, intervisies en scholingen met een SKJ accreditatie. Links kun je kiezen uit de categorien die we aanbieden. Mocht je zelf behoefte hebben aan een scholing die niet hiertussen staat, laat ons dit dan weten, wij gaan ons best doen dit voor jou te regelen! Mail ons of bel naar: 088-0405900

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Overzicht

Aanmelden voor: Een persoonlijk afscheid

Een persoonlijk afscheid

Afscheid nemen van je naasten hoort net zo bij het leven als de blijdschap die er is bij de geboorte van een kind. Met een groot verschil: angst voor de dood maakt afscheid nemen vaak genoeg onbespreekbaar. Arthur Nijsten wil u graag helpen deze moeilijke drempel over te stappen in de vorm van twee lezingen.

 

Ervaringen in Limburg met bijeenkomsten over dit onderwerp laten zien dat mensen, als ze eenmaal de drempel over zijn, meer willen weten over (goed) afscheid nemen en rouwverwerking. Het gesprek erover werd erg gewaardeerd. Veel mensen, met name ouderen, hebben vragen over de uitvaart. Op dat gebied is veel veranderd. Hoe pak je een afscheid aan als de gang naar de kerk minder vanzelfsprekend is geworden. Wat kun je zelf doen? Hoe ga je om met je verdriet? Wat helpt en wat niet.? En hoe voorkom ik eenzaamheid?

Ook kinderen en jongeren worden, helaas, geconfronteerd met verlies en rouw. Vaak heeft verlies van opa en oma, oom of tante een enorme impact op het kind. Hoe gaat een jong iemand hiermee om? Hoe kun je een verdrietig kind steunen, terwijl je zelf vol verdriet bent?

Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de 2 bijeenkomsten die Arthur Nijsten kan verzorgen. Persoonlijk afscheid is de eerste bijeenkomst . De bijeenkomsten zijn los te volgen.

 

Arthur Nijsten heeft ruime ervaring als ergotherapeut in het begeleiden van volwassenen en ouderen. Ruim 10 jaar geleden volgde hij de opleidingen voor uitvaartbegeleider en rouwbegeleider. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in persoonlijk uitvaarten.

Algemene informatie

Aanbieder:
Arthur Nijsten

Locatie:
L'Ambassadeur, Business Park Stein 108,

Prijs:
Prijs voor leden: € 25,-
Prijs voor niet-leden: € 30,-

Data & tijden
07-11-2019 Start: 14:00. Eind: 16:00

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring