Bij en nascholing tekst

Bij- en nascholing via Zorg&CoBij- en nascholing via Zorg&Co

Zorg&Co vindt het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen en voorziet daarom alle leden van een uitgebreid aanbod scholingen, opleidingen en cursussen: de Zorg&Co Academie! Dit aanbod loopt uiteen van bijscholen in onder andere verpleegtechnische handelingen, Agressie Regulatie Training, til- en transfertechnieken, BHV/EHBO tot complete opleidingen en themabijeenkomsten, lezingen en intervisies. Deze bijscholingen worden verzorgd door externe aanbieders waarmee de coöperatie een overeenkomst sluit. Zorg&Co biedt proactief verschillende bijscholingen, cursussen en bijeenkomsten aan, maar werkt vooral vraaggericht.

Partners voor bijscholing van Zorg&Co

De coöperatie voorziet in de opleidingsbehoefte van haar leden in samenwerking met Gilde Opleidingen, Leeuwenborgh en The Competence Group.

Calibris Advies fungeert als (strategisch) opleidingsadviseur, waarbij (strategisch) opleidingsbeleid wordt ontwikkeld en vertaald naar de dagelijkse praktijk. Calibris Advies wil graag adviseren over structurele oplossingen voor scholingsvraagstukken voor zzp’ers en ondersteunen actuele opleidings- en ontwikkelingsvragen van leden.

Calibris Advies wil samen met Zorg&Co een bijdrage leveren aan goed gekwalificeerde zzp’ers in de zorg die op de juiste plek aan het werk kunnen. Wij moeten onze competenties blijvend kunnen ontwikkelen en deze competenties, bekwaamheden en ervaringen inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten.

Bekijk de Zorg&Co Academie

Heb je interesse in, of behoefte aan een bepaalde opleiding, bijscholing of cursus, geef dit dan aan! Zorg&Co regelt het graag voor je. Je kunt dit doorgeven via: info@zorgenco.nl.

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring