ZZP Zorg

Focus op het zorgen als zorg zzp-er

Als zorg zzp-er liggen er talloze opdracht op jouw te wachten! De zorg in Nederland verandert in hard tempo en de vraag om vakmensen stijgt dan ook hard. Jij als zorg zpp-er bent hard nodig. En dan ben je vooral nodig op het gebied waar jij goed in bent: zorgen. 
Niet in de administratie, de urentellen en dergelijken. Toch hoort dit bij zelfstandig zijn.

Dat is waar Zorg&Co komt kijken. Wij zijn een coöperatie waarbij verschillende zzp- ers in heel Nederland zijn aangesloten. We voegen onze administratie, planning en klantcontact samen zodat we dit efficiënt kunnen oppakken. Zo blijft er meer tijd over voor het zorgen zelf.

Wordt jij de nieuwste zorg zzp'er van Zorg&Co?

Vraag om meer informatie

Als zzp-er in zorg en welzijn heb je vele voordelen in vergelijking met in loondienst zijn, maar de vrijheid van zelfstandig zijn! Zeker in het huidige zorgsysteem kiezen stees meer zorgverleners voor zelfstandigheid. Naast de financiële voordelen kun je zo ook je eigen opdrachten kiezen.

Ondersteuning van de zpp'ers in de zorg van Nederland

Naast alle vrijheden is het kiezen voor zelfstandig worden natuurlijk een grote stap. Hierbij kun je best wat ondersteuning gebruiken. Zorg&Co kan jou helpen bij jouw bedrijfsvoering.
Zo hebben alle leden van Zorg&Co hun eigen zelfstandige onderneming, maar zijn coöperatief verenigd in een grotere organisatie. Er wordt vanuit een gezamenlijk belang samengewerkt: meer zorg van hoge kwaliteit leveren voor minder geld.

Gezamelijk regelen wij alle bijkomende zaken van zelfstandig zijn zoals:

Als zzp-er wil je je zaken goed geregeld hebben. Je wil je vak uitoefenen en je niet te veel bezighouden met het declareren van gewerkte uren en het voldoen aan alle administratieve verplichtingen. Zorg&Co kan dit en andere ondernemerszaken van je overnemen. Denk hierbij aan o.a.: administratie, facturatie, juridische dienstverlening, automatisering, opleidingen, verzekering, planning en acquisitie. Door dit ook voor je collega zzp-ers te doen, kan dit tegen de laagst mogelijke prijs.

Door samen te werken, maken wij zorg toegankelijk en van hoge kwaliteit. Wij geloven in de kwaliteit van 'ouderwetse zorg', zorg waar persoonlijkheid voorop staat en wordt ondersteund door expertise. Elke zelfstandige zorgverlener, biedt een uniek pakket van kennis en ervaring aan in de zorgmarkt. Dit maakt een zorg zzp- er ook zo gewild! Wij steunen de zorgverleners, en zo de zorg in Nederland, graag door ons in te zetten voor jou als zorgverlener. Wanneer jij goed wordt begeleid en we taken kunnen bundelen voor een hogere efficiëntie, kun jij beter jouw werk uitvoeren. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Zzp-ers in zorg en welzijn maken het verschil voor klanten
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring