Tekst

Let op: Nieuw privacybeleid

Zorg&Co hanteert per 25 mei 2018 een nieuw privacybeleid.

Bekijken

Zorg&Co logo
Zorg&Co
West-Brabant

Thuiszorg nodig in West-Brabant en omgeving?

Thuiszorg nodig in de buurt van West-Brabant of daarbuiten? Het liefst wilt u natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer u verpleging nodig heeft omdat u ziek bent, moet herstellen na een ziekenhuisopname of wanneer u gewoon lichamelijk achteruit gaat en daarom wel wat huishoudelijke hulp kunt gebruiken. Het kan ook zijn, dat u meer zorg of begeleiding nodig heeft dan geïndiceerd is. In zulke gevallen is het prettig thuiszorg eenvoudig en snel in eigen beheer te kunnen organiseren in uw eigen woonplaats in de buurt van West-Brabant. Bij Zorg&Co is dit allemaal mogelijk.

Thuis blijven wonen dankzij de thuiszorg

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning. Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in West-Brabant en omgeving.

Thuiszorg van Zorg & Co

Zorg & Co is een coöperatie van zorgprofessionals, met de wens om 'ouderwetse zorg' te leveren. Dus met een focus op de persoonlijke benadering, maar uiteraard wel met de modernste kennis en technieken. Wij maken elkaar sterk doordat we onze individuele ervaringen bundelen. Samen hebben wij al heel wat ervaring op onze naam staan om u zo goed van dienst te kunnen zijn. Maar bovenal zijn wij gewoon gepasioneerde zorgverleners die u graag van goede thuiszorg in West-Brabant voorzien.

Betaalbare en betere thuiszorg

Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in West-Brabant en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in West-Brabant omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit:

  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding
  • Persoonlijke verpleging
  • Gehandicaptenzorg

Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in West-Brabant, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in West-Brabant en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid
Tekst

Let op: Nieuw privacybeleid

Zorg&Co hanteert per 25 mei 2018 een nieuw privacybeleid.

Bekijken

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid