West-Brabant

Thuiszorg inzetten in West-Brabant om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen

Thuiszorg inzetten om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen? Misschien voor u zelf of ouders? In West-Brabant zijn de zorgteams van Zorg&Co klaar om u te helpen. Wij ondersteunen u met de juiste ondersteuning. Het kan gaan om huishoudelijke hulp, begeleiding of verpleging.

Met de juiste zorg is het mogelijk om zo lang mogelijk in de voor u vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Ook wanneer u verpleging nodig heeft omdat u ziek bent, moet herstellen na een ziekenhuisopname of wanneer u gewoon lichamelijk achteruit gaat en daarom wel wat huishoudelijke hulp kunt gebruiken. Het kan ook zijn, dat u meer zorg of begeleiding nodig heeft dan geïndiceerd is. In zulke gevallen is het prettig thuiszorg eenvoudig en snel in eigen beheer te kunnen organiseren in uw eigen woonplaats in de buurt van West-Brabant. Bij Zorg&Co is dit allemaal mogelijk.

Thuis blijven wonen dankzij de thuiszorg

Met de thuiszorg kunnen realiseren wat belangrijk vinden: dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste zorg en ondersteuning.

Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in West-Brabant en omgeving.

Thuiszorg van Zorg & Co

Thuiszorg is één van de expertises van Zorg & Co:een coöperatie van zorgprofessionals, met de wens om 'ouderwetse zorg' te leveren. Dankzij onze persoonlijke benadering in combinatie met de modernste technieken, kiezen veel thuiszorg-behoevende voor Zorg & Co. Binnen ons team versterken wij elkaar op gebied van thuiszorg door onze individuele ervaringen te combineren. Hiernaast zijn wij stuk voor stuk zorgverleners met een passie voor het goed verzorgen van ouderen en zorgbehoevenden.

Betaalbare en betere thuiszorg regelen

Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in West-Brabant en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionele en deskundige zorgverleners van Zorg&Co voor uw thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in West-Brabant omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit:

  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding
  • Persoonlijke verpleging
  • Gehandicaptenzorg

Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in West-Brabant, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in West-Brabant en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring