Tekst

Let op: Nieuw privacybeleid

Zorg&Co hanteert per 25 mei 2018 een nieuw privacybeleid.

Bekijken

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Venlo

Thuiszorg nodig in Venlo voor uzelf, uw ouders of andere familieleden?

Thuiszorg nodig in de buurt van Venlo of daarbuiten? Wij begrijpen bij Zorg & Co dat u graag zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Daar is alles u bekend en weten uw familie, vrienden en kennissen u te vinden. Toch moet dit leven natuurlijk wel aangenaam en praktisch blijven. Ook wanneer u door de ouderdom misschien minder snel of makkelijk beweegt dan voorheen. Of misschien moet u herstellen na een ziekenhuisopname of bent u ziek (geweest). Dan is een extra handje: de thuizorg, zeker een uitkomst. Zorg & Co biedt u thuiszorg in Venlo en omgeving, waarbij u alles in eigen beheer kunt houden, aan bestaande uit ons eigen professionele team van zelfstandigen. 

De juiste thuiszorg en ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning. Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Venlo en omgeving.

Betaalbare en betere thuiszorg

Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in Venlo en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Venlo omgeving. Ons thuiszorgaanbod bestaat onder meer uit:

  • Persoonlijke verzorging
  • Persoonlijke verpleging
  • Begeleiding
  • Gehandicaptenzorg
  • Huishoudelijke hulp

Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Venlo, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Venlo en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid
Tekst

Let op: Nieuw privacybeleid

Zorg&Co hanteert per 25 mei 2018 een nieuw privacybeleid.

Bekijken

Zorg&Co logo
Zorg&Co

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid