Kerkrade

Thuiszorg in Kerkrade en omgeving?

Thuiszorg nodig in Kerkrade? Op zoek naar een persoonlijke zorgaanbieder voor uzelf of voor uw dierbare? Zorg&Co biedt zorg zoals die bedoeld is in Kerkrade en omgeving. Wij werken met profesionele en hechte wijkteams.

Bij Zorg&Co begrijpen wij dat u zolang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Vaak is dit met een beetje ondersteuning mogelijk. Ondersteuning in de vorm van thuiszorg kan net het middel zijn waardoor u nog jaren thuis in Kerkrade kunt blijven wonen. Maar thuiszorg is er ook voor na een ziekenhuis opname en herstel.

Van onze cliënten uit Kerkrade begrijpen wij dat zij het vooral prettig vinden om de mate van thuiszorg zelf in de hand te hebben. Zij geven zelf aan wat zij prettig vinden, welke ondersteuning nodig is enzovoorts.

Zorg & Co biedt thuiszorg in Kerkrade om thuis te kunnen blijven wonen

Met de thuiszorg van Zorg&co proberen wij iedereen die graag in hun eigen huis willen blijven wonen de hulp en zorg te bieden om dit mogelijk te maken. Thuizorg bestaat onder andere uit:

  • verpleging
  • persoonlijke verzorging
  • huishoudelijke taken

Nu de zorg vandaag de dag continu verandert, niet alleen de wensen van mensen maar ook de regels en het papierwerk, wilt Zorg&co een consequent niveau van thuizorg in Kerkrade leveren. Op deze manier willen wij mantelzorgers ontzorgen en voldoen aan de hedendaagse wensen op het gebied van thuiszorg.

Betaalbare en betere thuiszorg in Kerkrade

Thuiszorg in Kerkrade, zo vinden wij moet anders georganiseerd worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in Kerkrade en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg in Kerkrade en omgeving

Thuizorg wordt in Kerkrade geleverd door de zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Kerkrade goed geregeld.

Neem nu contact op Zorg&Co voor Thuiszorg bij u(w ouders) thuis.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Kerkrade en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring