Heerlen

Thuiszorg in Heerlen door persoonlijke wijkteams

Thuiszorg is een langdurige en intieme vorm van zorg. Vaak wordt er gekozen voor thuiszorg in Heerlen omdat iemand door ouderdom sommige dagelijkse activiteiten niet meer zelfstandig uit kan voeren. Dit houdt in dat de thuiszorg geen tijdelijke vorm van zorg is. Wanneer thuiszorg nodig is na een operatie of ziekenhuisopname kan dit natuurlijk wel voor een kortere periode worden ingezet.

Naast de, meestal, lange duur van de zorg. Is thuiszorg in Heerlen ook intiem omdat de zorg bij u thuis plaatsvindt. Onze zorgverlener komt bij u thuis om voor u te zorgen.

Al met al, is het van groot belang dat de zorgverlener en u een goede band opbouwen. Één van de dingen die Zorg & Co hoog in het vaandel heeft staan bij thuiszorg is dan ook een persoonlijke benadering. Het bieden van zorg op maat past dan ook volledig in ons straatje.

Dankzij de juiste thuiszorg kunt u nog zo lang mogelijk thuis in Heerlen blijven wonen

De thuizorg die bij u past in Heerlen en omgeving

Thuiszorg hebben wij in ons zorgaanbod opgenomen omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zo lang als kan in zijn of haar vertrouwde omgeving in Heelren kan blijven wonen. Wij geloven dar met de juiste thuiszorg en ondersteuning dit voor velen nog geruime tijd mogelijk is. UIteraard zullen wij het u ook aangeven wanneer we denken dat alleen thuiszorg niet genoeg meer is.

Thuiszorg is een belangrijke tussenstap tussen het verhuizen naar een verzorgingstehuis en volledig zelfstandig wonen. Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen of langer thuis blijven wonen ook zorgt dit voor problemen in het dagelijkse leven. Óf mensen moeten gelijk over op verhuizen. Mensen vallen ook steeds vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Heerlen en omgeving.

Betaalbare en betere thuiszorg in Limburg

Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in Heerlen en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Thuiszorg zzp'er s voor uw wijkteam in Heerlen

Thuiszorg van Zorg & Co wordt u geboden door onze zelfstandige zorgverleners die samen een wijkteam in Heerlen vormen. Dit wijkteam neemt verschillende typen zorg op zich voor deze regio. Denkt u hierbij aan:

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Begeleiding
  • Gehandicaptenzorg
  • Huishoudelijke hulp.

Door dit zorgaanbod met wijkteams in eigen beheer realiseren wij ons doel: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding van hoge kwaliteit.

Zoals gezegd staat persoonlijke aandacht voor u als cliënt, bij onze zzp'ers hoog in het vaandel, dit om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen.

U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Heerlen goed geregeld

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Heerlen en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring