Eindhoven

Thuiszorg in Eindhoven met de deskundigen van het wijkteam

Thuiszorg van onze wijkteams in Eindhoven is betaalbaar en persoonlijk. Zorg & Co verbetert de kwaliteit van de thuiszorg in Nederland! Dit doen wij met onze eigen wijkteams. Ook in Eindhoven hebben wij een wijkteam die mensen in deze regio bij staat met de praktische dingen van de dag. Met goede thuiszorg is het vaak nog mogelijk een langere tijd thuis in Eindhoven te kunnen blijven wonen, wat voor velen erg waardevol is.

De juiste thuiszorg en ondersteuning voor u in Eindhoven

Thuiszorg door zelfstandige zorgexperts is een opkomende vorm van zorg in Eindhoven en omstreken. De bezuinigingen in de zorg leiden tot een lagere kwaliteit en een hogere druk op bijvoorbeeld mantelzorgers. Zorg & Co pakt dit graag anders aan met haar wijkteams in Brabant, waaronder in Eindhoven. Wij stellen deze teams samen uit zelfstandige en ervaren zorgverleners, daarbij leiden wij deze zorgverleners op via onze eigen academie. Op deze manier kunnen wij het niveau van onze zorg door de gehele organisatie op niveau brengen. Dankzij deze opleidingen en de ervaring van onze zorgverleners kunt u rekenen op de juitste vorm van thuiszorg passend bij u en uw woonsituatie in Eindhoven. Juist omdat wij werken met zelfstandigen blijven onze teams persoonlijk en interactief, iedereen heeft zijn eigen ervaring en deelt deze met elkaar.

Beter georganiseerde thuiszorg in Eindhoven

Thuiszorg is een van de onderdelen in die zorg waarvan wij vinden dat het anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg kan zo veel efficiënter opgezet worden. Daarbij zijn er systemen, zoals onze wijkteams welke voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. Ook moeten de mantelzorgers worden ontzorgd, zij hebben een grote werkdruk dankzij de bezuinigingen in de zorg.

Hierom zijn zelfstandige wijkteams in Eindhoven zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg op maat bieden, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg uit Eindhoven voor Eindhoven

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Eindhoven en omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Eindhoven goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Eindhoven en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring