Breda

Thuiszorg in Breda en omgeving van Zorg & Co

Thuiszorg nodig in de buurt van Breda? Met goede thuiszorg is het voor velen mogelijk om nog een geruime tijd thuis te blijven wonen. De wijkteams van Zorg & Co kunnen in Breda aan veel ouderen net dat steuntje bieden dat zij nodig hebben:

  • Opstaan
  • Douchen
  • Aankleden
  • Huishoudelijke hulp
  • Helpen bij het nemen van medicijnen

U of uw dierbaren willen natuurlijk zo langs als kan in het vertrouwde huis in Breda blijven wonen. Dit is bekend terrein en geeft gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Verhuizen naar een verzorgingstehuis is voor velen een stap te ver. Dit voelt alsof u uw vrijheid inlevert! Zorg & Co komt graag langs om te kijken of thuiszorg door onze wijkteams in Breda genoeg biedt om u thuis te laten wonen.

Thuiszorg van Zorg & Co wordt vaak ingezet wanneer er hulp nodig is na een operatie, ziekenhuisopname of wanneer u door ouderdom dingen zelf minder goed kan.

De juiste thuiszorg en ondersteuning om thuis te blijven wonen in Breda

Thuiszorg is niet alleen een praktische toevoeging aan de dagelijkse dag. Ook mentaal voegt thuiszorg in Breda zeker wat toe. Zorg&Co vindt het namelijk belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning.
Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Breda en omgeving.

Thuiszorg in Breda kán en moet efficiënter met wijkteams

Thuiszorg in Breda moet vandaag de dag anders worden georganiseerd. Thuiszorg kán en moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Dit is dan ook precies waarom zelfstandige wijkteams in zo belangrijk zijn! Zorg & Co maakt deze wijkteams mogelijk niet alleen door deskundige ZZP'ers bij elkaar te verzamelen voor een fijn en persoonlijk wijkteam. Maar ook door deze ZZP'ers bijscholing te bieden en hen de administratieve nadelen van ZZP'er zijn uit handen te nemen.

Deze factoren bij elkaar kunnen er voor zorgen dat deze teams in Breda thuiszorg op maat leveren. Deze zorg is volledig aangepast op de wensen van u en uw dierbaren uit Breda. Daarbij komt dat deze wijkteams de mantelzorgers kunnen bijstaan en dat de efficiënte hoog ligt. Uiteraard doen we dit zonder de persoonlijkheid van thuizorg te verliezen. Onze professionals werken in kleine teams en kennen alle patiënten uit hun wijk in Breda.

Professionals in Breda voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Breda en omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Breda goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Breda en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring