Arnhem

Thuiszorg in Arnhem en omgeving?

Thuiszorg nodig in Arnhem of net daarbuiten? Bij Zorg&Co begrijpen wij dat u het liefst zo lang mogeijk thuis wilt blijven wonen.Ook wanneer u verpleging nodig heeft, bijvoorbeeld in geval van:

  • Ziekte
  • Herstel na een ziekenhuisopname
  • Wanneer u lichamelijk achteruit gaat

En daarom wel wat huishoudelijke hulp kunt gebruiken. Het is ook mogelijk dat u zelf vindt dat u meer zorg of begeleiding nodig heeft dan is geïndiceerd. Als dit het geval is. is het prettig thuiszorg eenvoudig en snel in eigen beheer te kunnen organiseren in uw eigen woonplaats in de buurt van Arnhem. Bij Zorg&Co is dit allemaal mogelijk.

De juiste thuiszorg en ondersteuning

Thuiszorg is voor sommige mensen een grote stap. Velen vinden het een beperking van de vrijheid. Zorg&Co vindt het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving in Arnhem kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning. Maar zonder hierbij beperkt te worden in het gevoel van vrijheid.
Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Arnhem en omgeving.

Betaalbare en betere thuiszorg

Thuiszorg moet niet alleen aandachtswerk zijn, het moet ook een betaalbare optie zijn. Immer moet praktische en prettig leven geen luxe maar een standaard zijn. Wij vinden dat zorg anders georganiseerd moet en kán worden. Thuiszorg moet efficiënter, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk worden, ook mantelzorgers moeten ontzorgd worden. Daarom zijn zelfstandige wijkteams in zo belangrijk! Onze teams kunnen thuiszorg in Arnhem en omgeving op maat leveren, geheel aangepast op wensen en behoeften van de cliënt.

Professionals voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Arnhem en omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Arnhem goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Arnhem en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring