Amsterdam

Thuiszorg in Amsterdam en omgeving via Zorg&Co

Met de juiste thuiszorg is het vaak mogelijk langer thuis te blijven wonen. Zorg&Co biedt u een vast zorg team in Amsterdam die u de jusite ondersteuning biedt in het dagelijks leven:

  • Persoonlijke verzorging
  • Persoonlijke verpleging
  • Begeleiding
  • Gehandicaptenzorg
  • Huishoudelijke hulp

Zorg&Co biedt alle takken van thuiszorg in Amsterdam aan met een kleine groep zorgverleners. Wij huren verschillende zorg zzp' ers in om u de juiste begeleiding te bieden die nodig is. Elke zzp'er in de zorg heeft zijn of haar eigen specialiteit en kan u ondersteunen op de vlakken waar u dat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het helpen opstaan, wassen, eten of huishoudelijke taken. De zorgverleners bij Zorg&Co rijden graag langs de Amsterdamse grachten, langs het Paleis op de Dam of door de gezellige buurten onderweg naar u.

Thuiszorg aanvragen

De juiste thuiszorg en ondersteuning

Met de thuiszorg van de zorgverleners van Zorg&Co is het mogelijk om langer thuis te blijven wonen in Amsterdam. Niet alleen is langer thuis blijven wonen vaak gewenst, vaak is het ook noodzakelijk daar het voormalige verzorgingshuis is verdewenen. Dit is alleen mogelijk wanneer u de juiste begeleiding krijgt. Ouderen, minder valide of revaliderende patiënten hebben andere zorg nodig in hun dagelijks leven. Zorg&Co biedt verschillende zorgvormen aan in Amsterdam en omgeving om alle patiënten op een prettige manier thuis te kunnen laten blijven.

Wij zijn een team van zelfstandige zorgverleners die samenwerken om zo de thuiszorg in Amsterdam en omgeving op ons te nemen. We werken nauw samen en zijn erg persoonlijk ingesteld. We willen graag een band opbouwen met u, zodat we niet alleen een praktische toevoeging zijn maar ook iemand om een praatje mee te maken.

Professionele thuiszorg voor u van Zorg&Co

Thuiszorg neemt de druk weg bij mantelzorgers in Amsterdam. Mantelzorgers zorgen voor mensen maar maken ook zorgen. De druk ligt tegenwoordig hoog. Het is dan ook nodig om profesionele zorg te kunnen bieden ter aanvullen op deze mantelzorgers. Door de één zorg uit handen te nemen, kan iedereen beter verzorgen. De efficiëntie kan omhoog en kwaliteit wordt beter. In Amsterdam en omgeving zorgen wij voor deze hoge efficiëntie en kwaliteit bij u thuis. Dit wordt uiteraard geheel aangepast aan de behoefte van de cliënt, en dus op maat geleverd.

Professionals voor thuiszorg

Het doel van Zorg&Co is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze.

Uw thuiszorg in Amsterdam, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Amsterdam en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring