Amsterdam

Thuiszorg in Amsterdam en omgeving?

Thuiszorg nodig in de buurt van Amsterdam of daarbuiten? Het liefst wilt u natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer u verpleging nodig heeft omdat u ziek bent, moet herstellen na een ziekenhuisopname of wanneer u lichamelijk achteruit gaat en daarom huishoudelijke hulp kunt gebruiken. Het kan ook zijn, dat u meer zorg of begeleiding nodig heeft dan geïndiceerd is. In zulke gevallen is het prettig thuiszorg eenvoudig en snel in eigen beheer te kunnen organiseren in uw eigen woonplaats in de buurt van Amsterdam. De zorgverleners bij Zorg&Co rijden graag langs de Amsterdamse grachten, langs het Paleis op de Dam of door de gezellige buurten onderweg naar u.

De juiste thuiszorg en ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste thuiszorg en ondersteuning. Door bezuinigingen in de zorgsector moeten mensen langer thuis blijven wonen want het verzorgingshuis is verdwenen. Mensen vallen vaker op hun eigen omgeving en mantelzorgers terug. Een zorgvraag komt als eerste bij mantelzorgers terecht, deze raken daardoor overbelast. Door alle veranderingen neemt de zorgbehoefte (vooral thuiszorg) toe, dit vraagt om goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Wij leveren dit in Amsterdam en omgeving.

Wij zijn een team van zelfstandige zorgverleners die samenwerken om zo de thuizorg in Amsterdam en omgeving op ons te nemen. We werken nauw samen en zijn erg persoonlijk ingesteld. We willen graag een band opbouwen met u, zodat we niet alleen een praktische toevoeging zijn maar ook iemand om een praatje mee te maken.

Betaalbare en betere thuiszorg

Zorgen voor en zorgen met. Mantelzorgers zorgen voor mensen maar maken ook zorgen. De druk ligt tegenwoordig hoog. Dit is dan ook de reden dat wij, de zelfstandige zorgverleners van Zorg&Co, nodig zijn. Door de één zorg uit handen te nemen, kan iedereen beter verzorgen. De efficiëntie kan omhoog en kwaliteit wordt beter. In Amsterdam en omgeving zorgen wij voor deze hoge efficiëntie en kwaliteit bij u thuis. Dit wordt uiteraard geheel aangepast aan de behoefte van de cliënt, en dus op maat geleverd.

Professionals voor thuiszorg

De zelfstandige zorgprofessionals van Zorg&Co leveren alle vormen van thuiszorg in Amsterdam en omgeving. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit:

  • Persoonlijke verzorging
  • Persoonlijke verpleging
  • Begeleiding
  • Gehandicaptenzorg
  • Huishoudelijke hulp

Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor onze zzp'ers erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften, door de zorgverlener van uw eigen keuze. Uw thuiszorg in Amsterdam, goed geregeld.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Op zoek naar thuiszorg in Amsterdam en omgeving?
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring