Nijmegen

Terminale zorg in Nijmegen voor de laatste fase

Terminale zorg nodig in Nijmegen? Wanneer u of uw naaste heeft gehoord dat de laatste levensfase is bereikt, is er een speciale vorm van zorg nodig: terminale of palliatieve zorg. Hierbij staat genezing niet centraal, wel gaat het om pijn- en wondbestrijding en het zo aangenaam mogelijk maken van de laatste fase.

De professionele en zelfstandige zorgverleners van Zorg & Co bieden terminale zorg aan huis in Nijmegen. Hierbij staat de persoonlijke benadering voorop. Door kwalitatieve zorg thuis te bieden, is het mogelijk afscheid te nemen van familie, vrienden en kennisen in een vertrouwde omgeving. Daarbij is het voor veel patienten fijn om niet meer te hoeven verhuizen en dus te wennen aan een andere plek.

Waardevolle laatste maanden met terminale zorg in Nijmegen

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. De zorg in deze laatste fase van het leven staat in het teken van een zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven waarbij de zorg zich richt op wondbehandeling en/of pijnbestrijding.

Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

De terminale zorg in Nijmegen wordt u door Zorg&Co aangeboden. Onze zorg onderscheidt zich van anderen door:

  • De wensen van u of uw naaste centraal te stellen
  • De betrokkenheid van een professioneel team
  • Het hooghouden van kwaliteit van leven, ook tijdens de laatste maanden
  • Vertrouwde gezichten dankzij ons kleine en hechte team

Terminale zorg in Nijmegen, persoonlijk dankzij een vast zorgteam

Terminale zorg van Zorg&Co wordt gerealiseerd door onze persoonlijke zorgteams. Niet alleen de deskundigheid van onze zelfstandige zorgverleners staat hierbij voorop. Ook de persoonlijke benadering en vaste gezichten dragen bij aan de kwaliteit van ons terminale zorgaanbod in Nijmegen. Naast de mantelzorgers waar u vaak op kunt rekenen, uw partner, familie, buren en vrienden, is ook professionele terminale zorg nodig. Denk hierbij aan wondverzorging. Maar ook de mantelzorgers moeten worden ontzien om te kunnen werken of slapen. Vandaar dat Zorg&Co haar zorg aanbiedt in Nijmegen.

Vraag terminale zorg in Nijmegen aan

Zorg&Co heeft een toegewijd zorgteam in Nijmegen gevestigd. Dit team bestaat uit zelfstandige zorgverlendende zzp'ers. Zij hebben elk hun eigen expertise, kennis en ervaring. Door deze te bundelen, wordt ons team alleen maar sterker.Hierdoor is ons team in staat kwalitatieve terminale zorg te bieden.

Wilt u meer informatie over de terminale zorg in Nijmegen aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Nijmegen
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring