Nijmegen

Terminale zorg in Nijmegen voor de laatste fase

Terminale zorg in Nijmegen? Wanneer dit type zorg nodig is, is het van belang dat u, waarschijnlijk als familielid, een partij vindt die goed aanlsuit op de ideeën van uw dierbare. De professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden terminale zorg aan huis vanuit een zo persoonlijk mogelijk perspectief. Terminale zorg is de zorg die geboden wordt tijdens de laatste levensfase.

Vanaf het moment dat u te horen heeft gekregen dat u, of uw naaste, binnen afzienbare tijd zal overlijden, is het regelen van palliatieve zorg in Nijmegen de volgende stap. Door de inzet van deze zorg in de laatste fase van het leven kunnen wij u helpen deze fase zo prettig mogelijk te maken.
Deze terminale zorg kan Zorg&Co thuis in Nijmegen aanbieden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen.

Een waardevolle laatste maanden met terminale zorg in Nijmegen

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. De zorg in deze laatste fase van het leven staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven waarbij de zorg zich richt op wondbehandeling en/of pijnbestrijding.

Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

De terminale zorg in Nijmegen wordt u door Zorg&Co aangeboden. Onze zorg onderscheidt zich van anderen door:

  • De wensen van u of uw naaste centraal te stellen
  • De betrokkenheid van een professioneel team
  • Het hooghouden van kwaliteit van leven, ook tijdens de laatste maanden
  • Vertrouwde gezichten dankzij ons kleine en hechte team

Terminale zorg in Nijmegen, persoonlijk dankzij een vast zorg team

Terminale zorg van Zorg&Co wordt gerealiseerd door onze persoonlijke zorgteams. Niet alleen de deskundigheid van onze zelfstandige zorgverleners staat hierbij voor op. Ook de persoonlijke benadering en vaste gezichten dragen bij aan de kwaliteit van ons terminale zorg aanbod in Nijmegen.

Zorg & Co organiseert in Nijmegen een vast zorgteam met professionele zelfstandige zorgverleners, die allen geselecteerd zijn op basis van hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy.

Wilt u meer informatie over de terminale zorg in Nijmegen aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Nijmegen
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring