Midden-Limburg

Terminale zorg in Midden-Limburg

Op zoek naar terminale zorg in Midden-Limburg? De professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden terminale zorg aan huis. Terminale zorg is de zorg die geboden wordt tijdens de laatste levensfase. Deze fase is uiteraard een moeilijke periode, dus een betrouwbare en meedenkende zorgverlener is dan zeker geen overbodige luxe. 

Als u en/of uw naaste te horen heeft gekregen dat het overlijden binnen afzienbare tijd zal volgen, dan is dit het begin van de terminale zorg. Deze terminale zorg kan thuis in Midden-Limburg worden geboden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen. Wij van Zorg & Co ondersteunen u en uw naasten in deze periode met het zorgen. Zo kunnen we de lasten hopelijk van u overnemen, zodat u zich kunt focussen op "het nog genieten van" en het afscheid nemen. Onze professionele zorg ZZP'ers zijn ook gevestigd in Midden-Limburg, zo is er altijd iemand met de juiste expertise in de buurt. 

Een waardevolle laatste maanden 

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. De zorg in deze laatste fase van het leven staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven waarbij de zorg zich richt op wondbehandeling en/of pijnbestrijding.

Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

Wanneer u Zorg & Co inschakelt voor terminale zorg in Midden-Limburg betekent dit voor u:

  • Uw wensen staan centraal
  • Een betrokken en professioneel team
  • Waardevolle laatste maanden
  • Een klein team met vertrouwde gezichten

Terminale zorg met en vast zorgteam in Midden-Limburg

Zorg & Co organiseert in Midden-Limburg een vast zorgteam met professionele zelfstandige zorgverleners, die allen geselecteerd zijn op basis van hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy. 

Wilt u meer informatie over de terminale zorg in Midden-Limburg aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen. 
 

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Midden-Limburg
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid