Midden-Limburg

Terminale zorg in Midden-Limburg nodig?

Op zoek naar terminale zorg in Midden-Limburg? De professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden palliatieve zorg aan huis. Terminale zorg is de zorg die geboden wordt tijdens de laatste levensfase. Deze fase is uiteraard een moeilijke periode, dus een betrouwbare en meedenkende zorgverlener is dan zeker geen overbodige luxe.

Terminale zorg een zorgtype dat vraagt om veel persoonlijke aandacht. Zowel voor de familie en kennisen als voor de zorgbehoevende in Midden-Limburg. Wanneer u of uw naaste te horen krijgt dat het overlijden op korte termijn plaats zal vinden, wordt alles op alles gezet om de laatste fase van het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan zijn op gebied van pijnbestrijding of op gebied van sociale contacten en praktische hulp.

Deze palliatieve zorg kan thuis in Midden-Limburg worden geboden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen. Wij van Zorg & Co ondersteunen u en uw naasten in deze periode met het zorgen. Zo kunnen we de lasten hopelijk van u overnemen, zodat u zich kunt focussen op "het nog genieten van" en het afscheid nemen. Onze professionele zorg ZZP'ers zijn ook gevestigd in Midden-Limburg, zo is er altijd iemand met de juiste expertise in de buurt.

Terminale zorg: de laatste zorg van hoge kwaliteit

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. De zorg in deze laatste fase van het leven staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven. Dit type zorg biedt Zorg&Co in Midden Limburg, waarbij de zorg zich richt op wondbehandeling en/of pijnbestrijding.

Zorg&Co zet zich in voor een zo prettig mogelijke laatste fase van het leven. Niet alleen voor de patiënt in Midden-Limburg maar ook voor de familie en vrienden is deze zorg erg belangrijk.

Pallatiatieve zorg of terminale zorg in Midden-Limburg van Zorg&Co houdt onder andere in:

  • Dat uw wensen centraal staan tijdens de zorgperiode
  • Dat de terminale zorg wordt verzorgd door een betrokken team
  • Dat de laatste periode zo waardevol mogelijk wordt
  • Een klein team met bekende gezichten

Palliatieve zorg met en vast zorgteam in Midden-Limburg

Terminale zorg wordt in Midden-Limburg opgepakt door de Zorg & Co vestigingen in Venlo en Elsloo. Elke vestiging biedt een team aan professionele terminalezorgverleners. Elk teamlid is geselecteerd zijn op basis van kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy.

Wilt u meer informatie over de palliatieve zorg in Midden-Limburg aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Midden-Limburg
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring