Den Bosch

Terminale zorg in Den Bosch | persoonlijke palliatieve zorg

Terminale zorg in Den Bosch? Wanneer dit type zorg nodig is, is het van belang dat u, waarschijnlijk als familielid, een partij vindt die goed aanlsuit op de ideeën van uw dierbare. De professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden terminale zorg aan huis vanuit een zo persoonlijk mogelijk perspectief. Terminale zorg is de zorg die geboden wordt tijdens de laatste levensfase.

Terminale of palliatieve zorg wordt ingezet wanneer u of uw naaste te horen heeft gekregen dat het overlijden binnen afzienbare tijd zal volgen. Dan is terminale zorg de volgende stap. Deze stap is van belang om deze laatste fase zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij hoort ook dat een prettig afscheid voor dierbare mogelijk moet zijn. Deze terminale zorg kan Zorg&Co thuis in Den Bosch aanbieden voor mensen die graag thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, in het bijzijn van hun dierbaren, afscheid van het leven willen nemen.

Terminale zorg in Den Bosch voor een waardevol afscheid

Professionele terminale zorg staat in het teken van het verzorgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven van u en/of uw naaste. Deze specifieke vorm van zorg, draait om een zo hoogwaarige mogelijke kwaliteit van leven bieden aan die gene die de laatste fase hebben bereikt. Palliatieve zorg bestaat uit wondbehandeling en de bijbehorende pijnbestrijding. Verder hoort hier ook een stukje afscheid nemen bij.

Op deze manier ervaart u en/of uw naaste, in deze laatste fase van het leven, een waardevolle laatste maanden dankzij de professionele zelfstandige zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co.

Wanneer u Zorg & Co inschakelt voor terminale zorg in Den Bosch betekent dit voor u:

  • Uw wensen staan centraal
  • Een betrokken en professioneel team
  • Waardevolle laatste maanden
  • Een klein team met vertrouwde gezichten

Terminale zorg met en vast zorgteam in Den Bosch

Terminale zorg wordt door het zorgteam van Zorg & Co in Den Bosch georganiseert met professionele zelfstandige zorgverleners. Al onze profesionals zijn geselecteerd op basis van hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Het zorgteam van Zorg & Co is verantwoordelijk voor de terminale zorg voor u of uw naasten. De zelfstandige zorgverleners aangesloten Zorg & Co zijn er met respect voor uw privacy. Bij ons staan deskundigheid en een persoonlijke benadering voor op.

Wilt u meer informatie over de terminale zorg in Den Bosch aan huis van Zorg & Co of wilt u direct zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Terminale zorg in Den Bosch
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring