Opdrachten zorg en welzijn

Zorg&Co voorziet jou van voldoende opdrachten in zorg en welzijn

Opdrachten in zorg en welzijn voor jou als ZZP'er!

Voor steeds meer zorg- en hulpverleners lonkt het zelfstandige ondernemerschap. Vrijheid, flexibiliteit en niet nodeloos verdrinken in protocollen en procedures zijn grote drijfveren om zelfstandig aan de slag te gaan.

Aantal opdrachten zorg en welzijn groeit

Het aantal opdrachtgevers dat meer gebruik gaat maken van de inzet van zzp-ers groeit daarbij ook ontzettend. Veel zorg- en welzijnsinstellingen zien de grote voordelen van de flexibele, efficiente en betaalbare inzet van zzp-ers. Het aantal opdrachten in zorg en welzijn voor zzp-ers aangesloten bij Zorg&Co groeit dan ook enorm.

Er liggen voor zzp-ers ontzettend veel kansen en heel veel werk!

Bekijk jouw kansen bij Zorg&Co!

Opdrachten zorg en welzijn vind jij bij Zorg&Co

Als zzp-er ben je zelf verantwoordelijk voor voldoende werk en inkomen. Je moet je presenteren bij opdrachtgevers en er voor zorgen dat zij voor jou blijven kiezen als flexibele arbeidskracht. Zorg&Co zorgt ervoor dat jij gekoppeld wordt aan opdrachtgevers van jouw voorkeur en dat je diensten kunt draaien op tijdstippen en locaties die jou het meeste liggen. Je kunt zelf jouw voorkeuren aangeven en de coöperatie zorgt er voor dat jij een gevulde agenda hebt!

Maak a.u.b. uw keuze:

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Zorg&Co voorziet jou van voldoende opdrachten in zorg en welzijn
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring